Tallinnan Dharma Fashion vaatekauppa

Dharma Fashion vaatekauppa kuuluu Tallinnan Telliskivi Loomelinnak keskuksen palveluihin, osoitteessa Telliskivi 60a.

Vaatekauppa edustaa erilaisia italialaisia ja aasialaisia muotimerkkejä.

Dharma Fashion vaatekauppa Telliskivi Loomelinnak TallinnaMyynnissä on muodikkaita ja käyttömukavia naisten vaatteita kohtuullisissa hintaluokissa.

Kaikki kaupassa olevat vaatteet on valittu stylistin toimesta ja niitä ei myydä missään muualla Tallinnan alueella.

Kategorioina löydät myymälästä mekot, puserot, takit, hameet, housut, kengät, neuletakit, korut, ja lastenvaatteet.

Vaatevalikoimaan kuuluu paljon omaperäisiä ja erilaisia kankaita sekä jännittäviä leikkauksia, aina huippusuosituista thaimaalaisista haaremihousuista moderneihin italialaisiin vaatekappaleisiin saakka.

Dharma Fashion vaateliike Telliskivi Loomelinnak TallinnaDharma Fashionin mottona on aina tarjota jotakin uutta ja mielenkiintoista naiselliselle naiselle.

Yhtiö on panostanut valikoimissaan omalaatuisuuteen, leikkisiin yksityiskohtiin, hyvään laatuun, sekä muodikkaaseen ja naiselliseen tyyliin.

Dharma Fashion putiikki on pienikokoinen, kodikas kauppa nopeasti kehittyvän Telliskiven luovien alojen keskuksen puitteissa.

Voit tutustua tuotevalikoimaan ja tuotteiden hintoihin Dharma Fashionin verkkokaupan kautta, osoitteessa www.DharmaFashion.com.

Dharma Fashion
Telliskivi 60a
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 11-19, la-su klo 11-17
www.dharmafashion.com

Dharma Fashion ylläpitää aktiivisesti Facebook-sivuja, osoitteessa www.facebook.com/pages/Dharma-Fashion/107698625968861.

Facebook-sivuille tulee ensimmäisenä tieto etenkin uusista tuotteista ja myymälän alennusmyynneistä & muista kampanjoista.