Tallinnan DHL konttorit

Kuljetus- ja kuriiripalveluyhtiö DHL:n palvelupisteitä on Tallinnassa kaksi kappaletta, mukaanlukien keskustan tuntumassa (Rävala puiestee 5) oleva konttori.

DHL, joka on saksalaisen logistiikkayhtiö Deutsche Postin omistama divisioona, tarjoaa kattavasti erilaisia pakettien ja asiakirjojen pikakuljetuspalveluita.

DHL TallinnaKuten Suomessakin, Viron DHL:n kautta voi käyttää lähetysten seurannalla varustettuja vienti- ja tuontipalveluita, kuin myös kotimaan palveluita pakettien ja asiakirjojen lähetyksiin.

Deutsche Post konserni on kooltaan maailman suurin logistiikka-alan yhtiö, jolla on toimintaa maailman ympäri. DHL on puolestaan markkinajohtaja meri- ja lentopostin alueilla.

Voit lähettää Tallinnan DHL konttoreista asiakirjoja ja paketteja yli 220:n eri maahan ja alueelle, erilaisilla palvelutasoilla / kuljetusajoilla varustettuina.

Viimeiset Air Express -pakettien jättöajat poikkeavat hieman Tallinnan kahdessa DHL konttorissa: Rävala pst konttorissa viimeinen jättöaika on klo 17:30 ja Kesk-Sõjamäen konttorissa puolestaan klo 18.

Tallinnan DHL palvelupisteet

DHL Rävala
Rävala pst 5
15169 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9:30-18 (kiinni lounaan ajan klo 12:30-13)
www.dhl.ee

DHL Kesk-Sõjamäe
Kesk-Sõjamäe 10a
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9:30-18 (kiinni lounaan ajan klo 12:30-13)
www.dhl.ee

DHL:n kautta on mahdollista hankkia pakettien ja dokumenttien lähetysten ohella laaja valikoima muitakin palvelutuotteita, mukaanlukien rahtikuljetukset, varastointipalvelut ja jakelut, sekä toimitusketjuratkaisut.