Tallinnan Diesel vaatekauppa (SULJETTU)

Italialainen vaatemerkki Diesel on edustettuna Tallinnassa yhdellä myymälällä, Viru Keskus ostoskeskuksessa (Viru väljak 4). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Diesel on innovatiivinen kansainvälinen elämäntyylibrändi, joka tuottaa laajan valikoiman farkkuja, vaatteita, ja asusteita.

Diesel vaatteetVuoden 1978 perustamisensa jälkeen Diesel on kokenut poikkeuksellisen kansainvälisen kasvun, kehittyen denim-muodin pioneerin asemastaan kalliimman hintaluokan vapaa-ajan vaatteiden valmistajaksi, aidoksi vaihtoehdoksi luksusvaatteiden markkinoilla.

Huolimatta Dieselin kasvusta, yhtiön filosofia on pysynyt samana toiminnan aloittamisesta saakka: perustaja Renzo Rosso hahmotteli tuotemerkin, joka edustaa intohimoa, yksilöllisyyttä, ja itseilmaisua.

Dieselin toiminnan ytimenä on jatkuva muutos: yhtiö tuottaa yli 3000 erilaista uutta tuotetta kullekin muotikaudelle, ja kukin toteutetaan valtavan luovan vapauden sisältävän prosessin tuloksena, varmistaen alituisen innovaation.

Kokoelmiin sisältyvät: Diesel, Diesel Black Gold (nykyaikainen mallisto), 55DSL (katupukeutumisen mallisto), ja Diesel Kid (lastenvaatteet).

Elämäntyylibrändinä Diesel tuottaa paljon muutakin vaatteiden ja denim-muodin ohella, etenkin muille yhtiöille myönnettyjen valmistuslisenssien kautta.

Tarjolla on esimerkiksi Diesel kelloja ja koruja (yhteistyössä Fossil-yhtiön kanssa), silmälaseja (Marcolin), hajuvesiä (L’Oréal), kypäriä (AGV), korvakuulokkeita (Monster), polkupyöriä (Pinarello), sekä kodin sisustustavaraa (Foscarini, Moroso, Zucchi, Scavolini).

Diesel vaatteet TallinnaDiesel kuuluu OTB nimiseen muotikonserniin, joka omistaa myös mm. korkean profiilin muotituotemerkit Maison Martin Margiela, Marni, ja Viktor&Rolf.

Kukin näistä brändeistä tunnistetaan maailmanlaajuisesti epäsovinnaisista, yksilöllisyyttä korostavista asiakasryhmistään.

OTB tuotemerkkejä yhdistävät niiden ydin olemus ja luonteepiirteet: innovatiivisuus ja ikonisuus, ainutlaatuisuus ja uskallus.

Konsernin muodin tavoitteena ei ole ainoastaan muuttaa sitä tapaa, jolla asiakkaat näkevät itsensä, vaan myös heitä ympäröivää maailmaansa.

OTB konsernia hallinnoi Renzo Rossa, italialainen yrittäjä joka perusti Dieselin vuonna 1978, heijastaen hänen olemustaan ja visiotaan.

Konserni uskoo kokonaisuutena muodin ja elämäntyylin rajojen työntämiseen, tarjoten portfolion globaaleja tavaramerkkejä uudenlaisille kuluttajille – jotka haastavat perinteiset näkökulmat, suosien muotiin pukeutumista omilla ehdoillaan.

Jopa yhtiön nimi, joka on lyhenne sanoista “Only the Brave” (suomeksi “vain rohkeat”), heijastaa tätä muotitalon visiota ja arvoja.

Diesel Viru Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.diesel.com

Viru kauppakeskuksen Diesel myymälä löytyy rakennuskompleksin 2. kerroksen alueelta.

Tarkemmin määriteltynä kauppapaikka sijaitsee Denim Dream ja Ivo Nikkolo vaateliikkeiden välisessä tilassa toista kerrosta.