Tallinnan Dolce Vita Parfümeeria hajuvesikauppa (SULJETTU)

Hajuvesikauppa Dolce Vita Parfümeeria sijaitsee Tallinnan kaupungissa Solaris kauppakeskuksen yhteydessä, Estonia puiestee kadun varrella. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälästä löytyy erinomainen valikoima etenkin eksklusiivisimpia ja ylellisimpiä hajuvesiä sekä kauneudenhoidon tuotteita.

Dolce Vita hajuvesikauppa Solaris Keskus TallinnaDolce Vitan konsepti on lähellä Italian sielua: sen kauneutta, sen upeaa muodin ymmärtämystä, ja sen iloista & huoletonta elämäntyyliä.

Voit kokea myymälässä Milanon hengen, sillä Dolce Vitasta löytyy lippulaiva-esittelytelineitä suurille italialaisille parfyymimerkeille kuten Gucci, Dolce& Gabbana, Versace, Bvlgari, Ferragamo jne., mutta myös kattava joukko muita hyvin tunnettuja ja pidettyjä tuotemerkkejä.

Kaupassa on tarjolla lisäksi erinomaisia ihonhoidon ja meikkauksen brändejä, kuten Kanebo, Olay, Max Factor, ja Elizabeth Arden, kuin myös monenlaisia ammattimaisia hiustenhoidon tuotteita.

Asiakas on aina kuningatar tai kuningas täällä – paikan asiantunteva ja ystävällinen henkilöstö on valmiina auttamaan sinua valitsemaan toiveisiisi sopivan parfyymin tai muun tuotteen.

Solaris keskuksesta löytyvä Dolce Vita kauppa avasi punaisen, mustan, ja valkoisen värisen ovensa ensimmäistä kertaa asiakkaille marraskuussa 2011.

Dolce Vita Parfümeeria Solaris Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Estonia pst. 9
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.facebook.com/pages/Dolce-Vita-parfümeeria/262736877118285

Dolce Vita hajuvesiputiikki on sijoitettu Solaris ostoskeskuksen rakennuskompleksin 1. kerrokseen.

Tarkemmin määriteltynä myymälä on Konplott myymälän ja Extra Style kenkäkaupan välisessä liiketilassa.