Tallinnan Dune London kenkäkaupat (SULJETTU)

Brittiläinen kenkäkauppaketju Dune London on Tallinnassa kahdella myymälällä, joista toinen on ydinkeskustan Virukeskuksessa (Viru Väljak 4). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Vuonna 1992 perustettu Dune London tunnetaan nykyisin etenkin huippuluokan jalkine-ja asustetuotteista, moderneista designeista, sekä ketjun myymälöiden esimerkillisestä asiakaspalvelusta.

Dune London kenkäkauppa Viru Keskus TallinnaKetju sai alkunsa Lontoon Oxford Street kadun varrella olleesta myymälästä, jonka menestystarina johti nykyiseen yli 90:n maailmanlaajuisen toimipaikan verkostoon.

Omien myymälöiden ohella tuotemerkkiä myydään maailmanlaajuisesti muiden laadukkaiden jälleenmyyjien kautta, mukaanlukien tavarataloketjut House of Fraser, John Lewis, Selfridges, Topshop, Galleries Lafayette, Karstadt, Illum, De Bijenkorf, Lord & Taylor, ja Nordstrom.

Dune London myymälöissä on tarjolla erinomainen valikoima kenkä-ja asustetyylejä sekä miehille että naisille, joista löytyy sielukkaita, uniikkeja vaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin.

Suosittuihin Dune Londonin myymiin tyyleihin kuuluvat naisten trendikkäät korkeakorkoiset puolivarsikengät, klassiset miesten mokkasiinit, sekä muut vapaa-ajankengät naisille ja miehille.

Tuotemerkin takaa löytyvä konserni, lontoolainen The Dune Group, on nykyään yksi maailman jalkinemuodin johtavia nimiä.

Konsernin tuotteet tehdään intohimoisesti ja vakaumuksella erinomaiseen talon sisäiseen suunnittelu- ja valmistustyöhön, kuin myös panostamalla poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun.

Dune London tuotemerkin johtavina teemoina ovat tyylikkyys, sofistikoituneisuus, ja ajankohtaiset, muodikkaat designit, jotka yhdistetään kauniisiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin.

Paras tapa pitää silmällä alennuskampanjoita sekä uusien kokoelmien tuloa Tallinnan myymälöihin on ketjun Viron Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/DuneLondonEesti.

Tallinnan Dune London myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Dune London Viru Keskus
Viru Väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.dunelondon.com

Dune London Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.dunelondon.com

Ülemiste kauppakeskuksen Dune London kauppapaikka on sijoitettu rakennuskompleksin 2. kerrokseen.

Tarkalleen myymälä on kerroksen puitteissa Superdry vaatekaupan viereisessä liiketilassa.

Ülemiste Keskus lukeutuu Viron suurimpiin kauppapaikkoihin yli 210:n myymälän ja palvelun valikoimallaan ja noin 60 000 m2 kokoisella pinta-alallaan.