Tallinnan Dzintars kosmetiikkakauppa

Latvialaisen kosmetiikkamerkki Dzintarsin kauppoja on Tallinnan kaupungin alueella yhden toimipaikan verran, Lasnamäe Centrumissa.

Dzintars on parfyymien sekä biokosmetiikan valmistaja, jonka tuotteita myydään 21:ssä eri maassa.

Dzintars kosmetiikkakauppaTuotteet on suunniteltu soveltumaan kaikenikäisille asiakkaille ja kaikille ihotyypeille.

Dzintars, jonka tehtaat (ja pääosa omista myymälöistä) sijaitsevat Latviassa, valmistaa kaikkiaan yli 350:n erilaisen kosmetiikkatuotteen ja parfyymin valikoimaa.

Tuotteisiin kuuluu kosmetiikkaa vartalon-, kasvojen-, ja hiustenhoitoon, meikkejä, sekä naisten ja miesten hajuvesiä.

Voit tutustua Viron markkinoilla myynnissä olevaan Dzintars valikoimaan ketjun verkkosivujen avulla, osoitteessa www.dzintars.ee.

Tallinnan myymälässä on toisaalta tarjolla asiantuntevaa asiakaspalvelua, jonka avulla voit löytää toiveitasi parhaiten vastaavat tuotteet.

Dzintars on brändinä merkki laadusta, edullisista hinnoista, ja varmuudesta siitä, että käytät tuotteita, jotka sisältävät vain ekologisesti puhtaita ainesosia.

Yhtiönä Dzintars ei tukeudu mainontaan, vaan tietämys sen kosmetiikan hyvyydestä leviää lähinnä ystävien ja perheen parissa, sisäpiirin tietona lähteelle nuoruudesta, kauneudesta, terveydestä, ja hienosta tyylistä.

Luomukosmetiikan suhteen tuotteet löytyvät Organic Style sarjasta, ja erityisesti ikääntymistä vastaan kehitetyt kosmetiikat puolestaan Real Dream tuotesarjasta.

Dzintars Organic Style tuotteet ovat saaneet Ecosert sertifikaatin, joka tarkoittaa, että niiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista vähintään 95% on peräisin luonnonmukaisesti hoidetuilta pelloilta.

Yhtiön allergiatestattu kosmetiikkasarja on nimeltään Nature’s Recipe, jonka tuotteet eivät sisällä parabeeneja, geenimuunneltuja ainesosia, synteettisiä väriaineita, tai mineraaliöljyjä.

Tallinnan Dzintars myymälät

Dzintars Lasnamae Centrum
Mustakivi tee 13
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.dzintars.ee

Dzintars myymälät muualla Virossa

Dzintars Narva Fama Keskus
Tallinna mnt.19c
20303 Narva
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.dzintars.ee

Dzintars Narva-Jõesuu
Vabaduse tee 17
29023 Narva-Jõesuu (Ida-Virumaa)
www.dzintars.ee

Voit seurata Dzintarsin uusien tuotteiden markkinoilletuloa muun muassa firman Facebook-sivuilla, osoitteessa www.facebook.com/DzintarsCosmetics.

Lisätietoa yhtiön toiminnasta, kehitystoiminnasta, tehtaista, jne., antaa puolestaan konsernin latvialainen nettisivusto (www.dzintars.lv).