Tallinnan Eesti Keraamika myymälät

Keramiikkamyymälä Eesti Keraamika operoi Tallinnan alueella kahta toimipaikkaa, joista toinen on tehtaanmyymälä (Maleva 2) ja toinen osa Ülemiste kauppakeskuksen (Suur-Sõjamäe 4) palveluita.

Myymälöiden takaa löytyvä yhtiö, Tallinna Kunstkeraamika Tehase, on Viron vanhin keramiikkatuotteita valmistava firma, jonka historia juontaa aina vuoteen 1720 saakka.

Eesti Keraamika Ülemiste Keskus Tallinna.

Löydät kaupoista laajan valikoiman lahjakkaiden taiteilijoiden käsinmaalaamia käyttö- ja koristekeramiikkatuotteita, joista kukin on kaunia luomus.

Suosittuja tuotekategorioita ovat muun muassa pöytä-, ruokailu-, ja keittiövälineet, kulhot, mukit, vadit, maljakot, koriste-esineet, figuriinit, sekä erilaiset matkamuistot.

Kaikki tuotteet ovat lämmönkestäviä ja soveltuvat käytettäväksi uuneissa ja mikroaaltouuneissa, sekä pestäviksi astianpesukoneissa.

Eesti Keraamika myymälät Tallinnassa

Eesti Keraamika Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, Ülemiste Keskus
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.keraamikatehas.ee

Eesti Keraamika – Tallinna Kunstkeraamika Tehas (tehtaanmyymälä)
Maleva 2
11711 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18
www.keraamikatehas.ee

Tallinna Kunstkeraamika Tehas ylläpitää virallista Facebook sivua, joka löytyy osoitteesta www.facebook.com/keraamikatehas.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla yhtiön tuottamista uusista tuotesarjoista, myymälöiden alennusmyynneistä ja promootioista, ja paljosta muusta.