Tallinnan Ehe Mood vaate-ja elämäntyylikauppa

Vaate- ja elämäntyylikauppa Ehe Mood löytyy Telliskivi Loomelinnak keskuksesta, Kalamajan asuinalueella Tallinnan kaupunkia.

Myymälässä on tarjolla ainoastaan fair trade (reilun kaupan) tuotteita sekä ekotuotteita.

Ehe Mood vaate- ja elämäntyylikauppa TallinnaEhe Mood on pienikokoinen yritys, joka on keskittynyt täysin reilun kaupan tuotteisiin ja fair trade elämäntyylin edistämiseen.

Yhtiön mottona on “ei ainoastaan muodin takia”, koska Ehe Mood pyrkii olemaan enemmän kuin vain vaatekauppias, tarjoten tavan asiakkailleen pukeutua naisellisesti, eettisesti, ja omia reilun kaupan ideaalejaan tukien.

Ehe Moodin, joka suomeksi tarkoittaa “Aito Muoti”, myymälän päätuotealueita ovat naisten vaatteet ja korut.

Nimi viittaa myös siihen, että tuotteet on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista.

Tuotemerkeistä Ehe Moodista on saatavissa ekobrändejä kuten Nomads, Swazi Candles, Puro Coffee, Zotter, Moral, Adini, Braintree, Namaste, Zand Amsterdam, Green Est, sekä Öko Sahver.

Yhtiöllä on olemassa myös verkkokauppa, osoitteessa www.ehemood.ee, jonka kautta myydään tosin vain Nomadsin kauniita vaatteita sekä Moralin uniikkeja koruja.

Kategorioina verkkokaupassa ovat mm. mekot, tunikat, paidat, neuletakit, hameet, housut, lyhyet ja pitkät takit, kaulakorut, rannekorut, korvarenkaat, naisten sukat, sekä miesten sukat.

Fyysisessä Telliskivi Loomelinnakin myymälässä valikoima tuotteita on suurempi, sisältäen mm. Swazi kynttilät, Puro kahvituotteet, sekä Zotter suklaat, ja paljon muuta.

Voit tilata halutessasi myymälästä Nomads ja Adinin vaatekuvastoista haluamiasi tuotteita.

Ehe Mood
Telliskivi 60A, A3 rakennus, 1. kerros
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma klo 11-17, ti-pe klo 11-19, la klo 11-17
www.ehemood.ee

Ehe Moodilla on olemassa Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/ehemood.

Facebook-sivuilla ilmoitetaan etenkin uusista, myymälään tulleista tuotteista ja ajankohtaisista alennusmyynneistä.