Tallinnan Elav Õlu olutkaupat (SULJETTU)

Olutkauppaketju Elav Õlu on tarjolla Tallinnassa kolmen toimipisteen verkostolla, mukana Lasnamäen kaupunginosan myyntipaikka (Smuuli tee 9). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Elav Õlu on kauppaketju, joka myy elävää (pastöroimatonta ja suodattamatonta) olutta, luonnonmukaista kotikaljaa, sekä nuoria italialaisia viinejä.

Elav Õlu olutkauppa TallinnaMyynnissä kauppojen tyylikkäissä ja klassisissa puitteissa on muun muassa suosituimmat oluet Liettuan ja Latvian markkinoilta.

Kaupan oleviin olutmerkkeihin lukeutuvat Verner Hele, Verner Märzen, Elav Õlu Vienna, München Hele, München Vaskne, München Tume, Saaremaa Pihlta Taluõlu, Proginis, Medalus, Brengulu Tume, ja Leffe Blonde.

Viinien suhteen tarjolla on italialaisia Martinello (10,5%), Rose (11%), Rosello (11%), Lambrusco dell Emilia (9%), Botte Buona (11%), Cabernet (12%), ja Chardonnay (11%) viinejä.

Viinituotteet tulevat Elav Õlu kauppoihin suoraan italialaisilta valmistajilta.

Tallinnan Elav Õlu myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Elav Õlu Lasnamäe Maxima XX
Smuuli tee 9
13629 Tallinna
www.elavolu.ee

Elav Õlu Rimi Haabersti
Haabersti 1
13516 Tallinna
www.elavolu.ee

Elav Õlu Mustikas Prisma
A.H. Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
www.elavolu.ee

Elav Õlu OÜ

Elav Õlu OÜ perustettiin helmikuussa 2012.

Toiminnan ydinideana on tarjota asiakkaille eläviä – pastöroimattomia ja suodattamattomia – oluita, luonnonmukaista kotikaljaa, sekä nuoria italaisia viinejä.

Elav Õlu (suomeksi “Elävä Olut”) tuotteet ovat kokonaisuudessaan oluttehtaiden alkuperäistuotteita, eikä niitä ole piilotettu trendikkäitten jälleenmyyntinimien taakse.

Oluttuotteiden ohella Elav Õlu OÜ kauppaa luonnonmukaisia, pastoröimattomia kotikaljoja sekä nuoria italialaisia viinejä, mukaanlukien valko-ja puna-, ja kuohuviinejä.

Olutkaupan ketjuna Elav Õlu tunnetaan etenkin sen edustamista latvialaisista ja liettualaisista oluen valmistajista ja tuotemerkeistä.

Yhtiö tekee yhteistyötä alan valmistajien kanssa, varmistaakseen asiakkainaan oleville oluenharrastajille parhaimman laatuiset tuotteet niin vaaleiden kuin tummienkin elävien oluiden suhteen.

Elav Õlu on toiminut heinäkuusta 2012 myös oluen tukkumyyjänä Viron markkinoilla.