ELKE Mööbel huonekaluliike Tallinna

ELKE Mööbel huonekaluliike Tallinna toimii Viron pääkaupungin Kristiinen kaupunginosan puitteissa, Järven asuinalueella osoitteessa Järve 2.

Vuonna 1996 perustettu yhtiö on erikoistunut laadukkaiden eurooppalaisten valmistajien designer-huonekaluihin, valaisimiin, sekä sisustusesineisiin.

Firma tekee tilauksesta myös sisustusprojektitöitä – kohteita ovat vuosien varrella olleen muun muassa yksityiskodit, toimistot, teatteritilat ja konserttisalit, ravintolat, kahvilat, hotellit, kulttuurikeskukset, auditoriot, laboratoriot, lääkärivastaanotot, jne.

ELKE Mööbel huonekaluliike Tallinna.

Yhtiön Järve 2 huonekaluliike on monipuolinen sisustuksen tavaratalo, jonka valikoimista löytyy laatumerkkejä kotiin, konttorille, kuin myös julkisten tilojen ja asiakaspalvelutilojen kalustamiseen ja valaisuun.

Vieraillessasi myymälässä voit ostaa muun muassa huonekalukategorioista pöydät, tuolit, pehmeät huonekalut, sängyt, kaapit, hyllyt, telineet, akustiikkatuotteet, väliseinät, paneelit, ulkohuonekalut, lastenhuoneen huonekalut, sekä huonekalujen oheistarvikkeet.

Huonekalut Tallinnasta - ELKE Mööbel.

Mikäli ostoslistallasi on valaisimia, niitä löytyy tuoteryhmissä riippuvalaisimet, seinä- ja kattovalaisimet, pöytälamput, tunnelmavalot, lattiavalaisimet, kiinnitettävät valaisimet, ulkovalaistus, ja valaisintarvikkeet.

Keittiöhuonekalut Tallinna.

Sisustustuotteista myynnissä on sisustuksen oheistuotteita esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen, toimistolle, säilytystarvikkeita, tekstiilejä, peilejä, tapetteja, kuin myös seinäkelloja.

Kokonaisuutena valikoimissa on sbrändejä ja tuotteita, jotka edustavat hinnan ja laadun tasapainoa ja joiden takaa löytyy eurooppalaisen muotoilun huippunimiä. Kaikkien tuotteiden takaa löytyvät pitkät takuuajat ovat yksi merkki huonekalujen laatutasosta.

Nojatuoli Tallinna - ELKE Mööbel huonekaluliike Tallinna.

Tallinnan liikkeessä olevia tuotemerkkejä, joista monet ovat suosittuja sisustamisen asiantuntijoiden, sisustusarkkitehtien, sekä muotoilijoiden keskuudessa, ovat mm. &Tradition, abstracta, ACTIU, aida, Andreu World, Antidark, ARPER, Bolia.com, Bonaldo, Cane-line, Design Letters, EMU, FAMO, Ferm Living…

…Framery, Fritz Hansen, GUBI, HAY, Heymat, HOUE, Interstuhl, Johanson, LindDNA, Louis Poulsen, Menu, Mette Ditmer, Montana, Muuto, Nichba, Nomon, Ondarreta, Prostoria, Sancal, SmartBlock, String Furniture, Treku, Vondom, ja WOUD.

ELKE Mööbel huonekaluliike Tallinna
Järve 2
11314 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai 11-16
elkemoobel.ee

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja ELKE Mööbel huonekaluliike Tallinna myymälästä on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/ELKEmoobel/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen liikkeen ajankohtaisiin tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, valmistuneisiin sisustusprojekteihin, ja paljon muuta.