Tallinnan ENS Hauakivid hautakiviliike

Hautakiviliike ENS Hauakivid löytyy Tallinnan kaupungissa Kristiinen kaupunginosan alueelta, osoitteessa Mäe 46a.

ENS Hauakivid tarjoaa hautakivien myynnin, hautakivien valmistamisen, hautakivien asentamisen, kaiverrukset, hautakivikoristeet, aidat, takorautaiset hautatuotteet, vaasit, hautuumaapenkit, sekä hautausmaalyhdyt.

ENS Hauakivid hautakiviliike TallinnaYhtiön (ENS Hauakivid OÜ) päätoimialaa ovat luonnonkivestä valmistettujen muistokivien valmistaminen ja paikalleen asentaminen.

Tuotekategorioihin kuuluvat muistomerkit, monumentit, hautakivet, kuin myös aidat, niin vähittäis- kuin tukkumyyntinäkin.

Suurin osa yhtiön tekemistä muistomerkeistä on valmistettu mustasta graniitista – gabro-diabaasista.

Yhtiö tuottaa ja myy tuotteita myös punaisesta, ruskeasta, valkeasta, harmaasta, vihreästä graniitista ja kvartsiitista.

Gabro-diabaasi on yksi parhaimmista luonnonkivistä muistomerkkien valmistamiseksi: kivilaatu on vahvaprofiilinen, ja siihen on helppo toteuttaa erilaisia kaiverruksia ja taiteellisia yksityiskohtia.

ENS Hauakivid OÜ on European Natural Stone OÜ:n tytäryhtiö, joka on yksi suurimpia eurooppalaisen ja venäläisen gabro-diabaasin ja kvartsiitin kaivosyhtiöistä ja tuottajista.

Jos ostat hautakivet suoraan ENS Hauakivid myymälästä, salongissa olevat tuotteet ovat kaupan tuottajahintaan, ilman välikäsien tuomia lisäkustannuksia.

Kivillä on rajoittamaton tai ikuinen takuu.

Tallinnan ENS Hauakivid toimipaikat

ENS Hauakivid
Sõpruse pst 159
13417 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 11-15
www.enshauakivid.ee

ENS Hauakivid toimipaikat muualla Virossa

ENS Hauakivid Tartu
Mäe 46a
51008 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 11-15
www.enshauakivid.ee

Voit tutustua ENS Hauakivid yhtiön tekemiin referenssitöihin firman verkkosivuilla olevan gallerian avulla, osoitteessa www.enshauakivid.ee (“tehdud tööd” linkki).