Enteks autopesula & renkaiden vaihto Tallinna – Sikupilli

Enteks autopesula & renkaiden vaihto Tallinna toimipaikka sijaitsee Sikupilli kauppakeskuksen yhteydessä, osoitteessa Tartu maantee 87.

Autopesulassa on tarjolla monipuolinen palveluvalikoima autojen huoltamisen suhteen, asiakaskunnan koostuessa niin yksityisasiakkaista kuin pienistä ja suurista yrityksistäkin.

Paikan suosituimpiin palveluihin lukeutuvat huoltopuhdistukset: käsipesut, siivoukset, lasipesut, moottoripesut, jne.

Enteks autopesula & renkaiden vaihto Tallinna.

Voit myös vahauttaa ajoneuvosi toimipisteess’, vaihtoehtoihin kuuluessa express-vahaukset, kestovahaukset, ja kovavahaukset.

Tarjolla ovat lisäksi kiillotukset, kemialliset sisätilojen puhdistukset (mukaanlukien täysi kemiallinen puhdistuspaketti), sekä nanopolymeeriset ajoneuvon maalin pintakäsittelyt.

Enteks autopesula & renkaiden vaihto Tallinna Sikupilli Kauppakeskus.

Sisäänkäynti Enteksin toimipisteeseeen Sikupillissä.

Jos olet myymässä ajoneuvoasi, saatat olla kiinnostunut Enteksin myyntivalmistelupalvelusta.

Tallinnalaisen yhtiön koulutettu henkilökunta käyttää huoltoihin vain tunnettuja ja luotettuja tuotteita, valmistajilta kuten Collinite, Koch Chemie, Meguiars, Fra-Ber, Malco, Presta, sekä Menzerna.

Enteks autopesula & renkaiden vaihto Tallinna
Tartu maantee 87, 0. kerros (maanalainen parkkihalli), Sikupilli Kauppakeskus
10112 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 9-20
entekspesulad.ee

Voit saada lisätietoja Enteks autopesula & renkaiden vaihto Tallinna toimipaikasta seuraamalla sen virallista Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/entekspesulad.ee/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen toimipisteen uusista palveluista, tarjouksista, sekä paljon muuta.