Esprit myymälät Tallinna – 4 liikettä & aukioloajat

Esprit myymälät Tallinna vaihtoehtoihin kuuluu kaikkiaan neljä liikettä kaupungin alueella, mukaanlukien yksi toimipaikka Ülemiste kauppakeskuksen tiloissa (Suur-Sõjamäe 4).

Kansainvälinen elämäntyylibrändi on yksi maailman kuuluisimmista naisten ja miesten tuotemerkeistä, joka tarjoaa tyylikkäitä, mukavia, ja ajankohtaisia tuoteryhmiä, joiden avulla voit pukeutua erilaisiin tyyleihin.

Ketju tunnetaan vaatteidensa laadusta, trendikkyydestä, edullisesta luksuksesta, ja monipuolisuudesta, mutta myös hajuvesistä, jotka edustavat samaa lähestymistapaa.

Esprit myymälät Tallinna - Ülemiste Keskus.

Ülemiste Keskus.

Myymälöissä tarjolla oleviin tuoteryhmiin lukeutuvat toimistovaatetus naisille ja miehille, urbaani vapaa-ajanvaatetus nuorille naisille, lasten vaatteet aina 7-ikävuoteen saakka, urheiluvaatteet ja katupukeutuminen, uima-asut, alusvaatteet, kengät, sekä somisteet kuten käsilaukut.

Vuonna 1968 perustettu yhtiö on kasvanut vuodesta 1990 saakka etenkin lisensioimalla tuotemerkkiään muille valmistajille.

Tällä hetkellä näitä lisenssien haltijoita on yli 30, tärkeimpinä hajuvesiä valmistava Coty/Lancaster sekä sukkia ja sukkahousuja tuottava Falke.

Esprit Tallinna Rocca al Mare.

Rocca al Mare.

Lisenssinhaltijoihin kuuluu myös Egana Holdings Ltd., joka valmistaa brändille kelloja sekä koruja.

Esprit Home tuotemerkin alla myydään huonekaluja, mattoja, tapetteja, valaisimia, kodintekstiilejä, ja kylpyhuoneen tekstiilejä, ja toisaalta Esprit Kids edustaa äitiysvaatteita, leluja, lastenvaunuja, sekä lastenhuoneen kalusteita.

Paras tapa tutustua tähän monipuoliseen valikoimaan tuotteita (joka täydentyy 12 mallistolla vuosittain ja 70 uudella tuotteella päivittäin) myymälöissä käynnin ohella on ketjun verkkokauppa.

Tallinnassa voit Rocca al Mare ja Ülemiste Keskus kauppakeskuksissa olevien liikkeiden lisäksi löytää tuotemerkin kokoelmia Kaubamaja sekä Stockmann tavaratalojen tiloista.

Esprit myymälät Tallinna – aukioloajat & osoitteet

Kaubamaja Tallinn (naisten vaatteet)
Gonsiori 2
10143 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
esprit.com

Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Stockmann Tallinn
Liivalaia 53
10145 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Voit saada lisätietoja Esprit myymälät Tallinna vaihtoehdoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/esprit/.

Esprit yhtiönä

Esprit, joka perustettiin vuonna 1968, on kansainvälinen muotibrändi, edustaen tyylikkyyttä ja laatua.

Yhtiö perustettiin San Franciscon kaupungissa Susie ja Doug Tompkinsin toimesta, ja sen toiminta on perustunut alusta saakka luovuudelle ja vastuullisuudelle, yhdistettynä aurinkoiseen kalifornialaiseen elämänasenteeseen.

Vaivaton tyyli, aitous, ja huoleton eläminen ovat brändin filosofian keskeisiä elementtejä.

Nämä positiiviset arvot heijastuvat toiminnan kaikilla tasoilla, rennosta räätälöinnistä ja käsintehdyistä yksityiskohdista kestävään laatuun, sekä luonnonmukaisten materiaalien käyttöön ja vastuulliseen valmistamiseen saakka.

Kansainväliset muotisuunnittelijat tuovat tuotemerkkiin vetovoimaa ja elämänenergiaa, tarjoten inspiroivia kokoelmia naisille, miehille, ja lapsille.

Kokoelmista löytyy jotain tyylikästä ja ainutlaatuista jokaiseen tilanteeseen, mukaanlukien nykyaikaisia ja rentoja vapaa-ajan perusvaatteita ja täydellisiä mekkoja elämää määritteleviin tilanteisiin, niin työelämässä kuin vapaa-ajassakin.

Esimerkiksi brändin Trend-kokoelmat heijastavat maailman tärkeimpien muotinäytösten teemoja, värejä, ja muotoja, kun taas Espritin denim divisioona tuo markkinoille uudenlaista laatua, pesuja, ja viimeistelyjä.

Valikoiman täydentävät urheiluvaatteet, somisteet, ja kengät, varmistaen asiakkaiden upean tyylin, minne ikinä he ovatkaan menossa.

Tuotemerkki on edustettuna yli 40 eri maassa ja yli 900 yhtiön itse hallinnoimassa myymälässä, kuin myös yli 8 500 tukkumyyntipisteessä, sisältäen franchise-kumppanit ja myyntitilat tavaratalojen – jotka jakavat samat laatustandardit – tiloissa, shop-in-store periaatteella.

Yhtiö on ollut listattuna Hong Kongin osakepörssissä vuodesta 1993. Firmalla on kaksi pääkonttoria, Saksassa ja Hongkongissa.