Eurex valuutanvaihto Tallinna & Pärnu

Eurex valuutanvaihto Tallinna & Pärnu toimipaikkoja on kaikkiaan neljä kappaletta, mukaanlukien yksi Tallinnan lentokentällä (brändin Change IT alla).

Toimipaikkojen taustalta löytyvä AS Eurex Capital on finanssivälitykseen erikoistunut konserni, joka aloitti toimintansa vuonna 1999.

Keskeisiin palveluihin konttoreissa kuuluvat valuutanvaihdot, MoneyGram-rahansiirrot, matkamuisto- ja kultakolikoiden myynti, sekä Tallinn Card etukorttien myynti. Lentokentällä lisäpalveluna on Global Blue -verovapaiden palautusten tekeminen (vain suljetun alueen toimisto).

Eurex valuutanvaihto Tallinna - Lasnamäe.

Tallinna – Lasnamäe.

Konttoreiden suosituin palvelu, valuutanvaihto, on tarjolla pankkeja parempiin vaihtokursseihin, ilman komissiota. Huomaa, että lentokentän palvelupisteiden kurssit poikkeavat usein epäedullisesti muiden palvelupisteiden hinnoista.

Kaikki ajankohtaiset valuuttakurssit ovat nähtävissä Eurexin verkkosivujen kautta. Kurssit saattavat muuttua päivän mittaan, joten kurssi myös muilla kuin lentokentän konttoreilla saattaa poiketa nettikurssista.

Käteisellä suoritettujen valuutanvaihtojen suhteen Eurexin kanssa voi asioida lähes 50 erilaisen valuutan suhteen, mukana eksoottisiakin valuuttoja kuten Thai baht, Sri Lankan rupee, Egyptin punta, jne. Virolaisten asiakkaiden on myös mahdollista tilata yhtiöltä matkavaluuttaa kotiintoimitettuna.

Eurex markkinoi kansainvälisiä rahanlähetyksiään ja kv. maksuja pankkeja edullisimpiin, jopa 25% halvempiin hintoihin. Osa valuuttamaksupalveluista on tosin tarjolla vain Virossa toimivien pankkien asiakkaille.

Change IT valuutanvaihto Tallinnan lentokenttä

Tallinnan lentokenttä (Change IT).

Kaikissa Eurexin valuutanvaihto Tallinna konttoreissa on mahdollista ostaa Viron keskuspankin liikkeeseenlaskemia hopeisia ja kultaisia juhlakolikoita. Ostettavissa on kolikkosarjoja sekä kolikkojen säilytykseen ja esittelyyn tarkoitettuja albumeita.

AS Eurex konttoriketjuun kuuluu sen Viron toimipaikkojen ohella toimintaa myös Latviassa, etenkin Riian kaupungissa.

Tallinnan Lennart Meri kv. lentokentän yhteydestä löytyvä valuutanvaihtopiste toimii poikkeuksellisen nimen, Change IT, alla.

Eurex valuutanvaihto Tallinna & Pärnu – osoitteet & aukioloajat

Pärnu
Papiniidu 8, Kaubamajakas
80042 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-17
eurex.ee

Tallinna – Lasnamäe
Mustakivi tee 13, Lasnamäe Centrum
13619 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 10-17

Tallinna – Tallinnan lentokenttä (Change IT)
Tartu mnt 101
Tallinn 10112
Aukioloajat (ennen turvatarkastusta – saapuvien lentojen porttia vastapäätä): maanantai-sunnuntai 10-22
Aukioloajat (turvatarkastuksen jälkeiset palvelupiste – portin 2 edustalla): maanantai-sunnuntai 05-18

Tallinna – Viru Keskus
Viru väljak 4, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai-sunnuntai 10-19

Mikäli asioit Eurexissa virolaisesta näkökulmasta käsin, yhtiöllä on kätevä, netin kautta toimiva tilauspalvelu valuutoille.

Netin kautta saa tilattua nopeasti suosittuja valuuttoja kuten Sveitsin frangeja, Amerikan dollareita, Turkin liiroja, Ruotsin kruunuja, ja monia muita matkavaluuttoja.