Expert kodinkone- ja elektroniikkakauppa Viro – 7 myymälää

Expert kodinkone- ja elektroniikkakauppa Viro ketjulla on maan alueella yhteensä seitsemän myymälää, joista yksi sijaitsee Tallinnan kaupungissa.

Myymälöiden tuotevalikoima on kattava ja monipuolinen, ja siitä löytyy vaihtoehtoja kaikkiin budjetteihin ja tyyleihin.

Voit shoppailla tuotteita muun muassa kategorioissa TV-laitteet, audio-video, tietokoneet ja tabletit, puhelimet, konsolit ja konsolipelit, suuret kodinkoneet, pienet kodinkoneet, pienet keittiökoneet, sekä kauneus ja terveys.

Expert kodinkone- ja elektroniikkakauppa Viro - Tartto - Eeden Keskus.

Tartto – Eeden Keskus.

Yksi keskeisistä myymälöiden tuotevalikoimista löytyy IT-tuotteiden suhteen, johon lukeutuvat esimerkiksi kannettavat tietokoneet, monitorit, älypuhelimet, tabletti-tietokoneet, älypuhelimien oheislaitteet, GPS-laitteet, printterit, kaiuttimet, verkkokamerat, ja paljon muuta.

Yhtenä alan johtavista toimijoista Expert-kaupoissa on edustettuina kaikki keskeiset kuluttaja-elektroniikan tavaramerkit, muun muassa Samsung, LG, Sharp, Brandt, Philips, Electrolux, Huawei, Lenovo, Panasonic, Sony, Kenwood, JVC, Teka, Schaub Lorenz, Bomann, Canon, Nikon, Asus, Toshiba, Dell, HP, Acer, Funai, DeDietrich, Whirlpool, Bosch, Indesit, Sencor, Lenco, sekä Trekstor.

Tarton myymälän avajaiset (2018).

Tallinnan puitteissa löydät ketjun liikkeen Järve kauppakeskuksesta, joka on ollut avoinna vuodesta 2015 ja sijaitsee esimerkiksi noin 7,1 km päässä matkustajasatamasta.

Expert kodinkone- ja elektroniikkakauppa Viro – osoitteet & aukioloajat

Jõhvi – Pargi Keskus
Puru tee 1, Pargi Keskus
41534 Jõhvi
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-19
expert.ee

Pärnu – Kaubamajakas
Papiniidu 8/10, Kaubamajakas
80010 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Rakvere – Põhjakeskus
Haljala tee 4, Tõrremäe, Põhjakeskus
44415 Rakvere
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-19

Rapla – Rappeli Keskus
Tallinna mnt 4, Rappeli Keskus
79511 Rapla
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-19

Tallinna – Järve Keskus
Pärnu mnt 238, Järve Keskus
11624 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Eeden Keskus
Kalda tee 1c, Eeden Keskus
50703 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Viljandi – UKU Keskus
Tallinna tn 41, UKU Keskus
71020 Viljandi
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai 9-17, sunnuntai 10-15

Voit saada lisätietoja Expert kodinkone- ja elektroniikkakauppa Viro ketjun myymälöistä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/ExpertEesti/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/expert.eesti/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen ajankohtaisiin tarjoustuotteisiin ja alennusmyynteihin, liikkeiden aukioloaikojen muutoksiin, ja paljon muuta.

Yhtiön taustat ja historia Virossa

Kansainvälinen kodinkoneiden ja elektroniikan jälleenmyyntikauppaketju Expert on ollut mukana alan toiminnassa Virossa yli 25 vuoden ajan.

Nykyään yhtiöllä on maan alueella kaikkiaan seitsemän myymälää, Tallinnan ohella myös paikkakunnilla Jõhvi, Pärnu, Rakvere, Rapla, Tartto, sekä Viljandi.

Ketjun tavoitteena on olla markkinajohtajana laadukkaiden kodinkoneiden ja kodin elektroniikan jälleenmyynnissä, painottaen asiantuntevaa palvelua ja laajaa, asiakkaiden mieltymyksiä vastaavaa tuotevalikoimaa.

Tähän tuotevalikoimaan kuuluu niin maailman johtavia huippumerkkejä, kuin myös vähemmän tunnettuja mutta yhtälailla laadukkaita valmistajia ympäri planeetan.

Tuotevalikoima on valittu kattamaan mahdollisimman pitkälle asiakkaiden perustarpeet, mutta tarjoamaan kunkin tuotekategorian kohdalla myös erilaisia, ylimääräisiä ominaisuuksia.