Tallinnan Expresso kahvikauppa (SULJETTU)

Expresso kahvikauppa operoi Tallinnan Ülemiste kauppakeskuksesta käsin, läheltä kaupungin päälentokenttää. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Yhtiö valmistaa ja myy Expresso-kahvinkeittimissä käytettäviä kahvikapseleita.

Expresso kahvikauppa Ülemiste Keskus TallinnaNäitä kahvikapseleita voidaan käyttää myös kaikissa standardeja noudattavissa kapseli-kahvinkeittimissä.

Myymälän tuotevalikoimat sisältävät korkealaatuisten kahvien ohella myös Expresso kahvinkeittimiä.

Näiden laitteiden avulla kahvin valmistaminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa ja kätevää.

Myymälä on virallinen Viron edustaja Express-tuotemerkin tuotteille, kahvikapseleilla & kahvinkeittimille sekä muille oheistuotteille.

Voit ostaa kauppapaikasta myös Nespresso kahvikapseleita.

Expresso kahvinkeittimet kuuluvat alan suosituimpiin, tarjoten helppokäyttöisyyttä, käyttömukavuutta, ja ammattimaista kahvinvalmistuksen laatua.

Nämä keittimet edustavat täydellistä yhdistelmää korkeaa teknologiaa, kaikkiin sisustuksiin soveltuvaa modernia designia, sekä funktionaalisuutta.

Expresson tuotekehittelyssä on panostettu kaikkiin yksityiskohtiin, jotta voisit nauttia erinomaisesta kupista kahvia mahdollisimman yksinkertaisesti, sillä kahvinvalmistus vaatii vain kaksi vaihetta: kapselin asettamisen paikalleen ja napin painalluksen.

Expresso Ülemiste Kaubakeskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.expressoclub.ee

Expresson myymät kahvilaadut

Classico

Classico on sekoitus Arabica ja Robusta kahvilaatuja Keski-Amerikasta. Erillinen tumma paahto painottaa rikasta makua, antaen hieman kitkeryyden makua, säilyttäen kuitenkin runsaan makumaailmansa.

Lungo

Lungo on sekoitus brasilialaista ja kolumbialaista Arabica kahvilaatua. Vaalea paahto ja erikoisjauhatus antavat hieman hapanta ja makean hedelmäistä makua, säilyttäen kuitenkin hienostuneen aromin.

Delicato

Delicato on sekoitus hienoimpia Itä-Afrikan ja Etelä-Amerikan Arabica kahvilaatuja. Erillinen vaalea paahto antaa keskitasoisen kitkeryyden ja tuoreen aromin, jota täydentää kevyt ripaus sitruunaa.

Gourmet

Gourmet on hieno yhdistelmä kolmea uniikkia etiopialaista Arabica kahvilaadun lajiketta. Tumma paahto ja keskitasoinen käsinpoimittujen papujen jauhatus auttavat paljastamaan herkulliset bergamottin ja oranssinkukan myskisävyllä täydennetyt maut.

Decaffeinato

Decaffeinato on huolellisesti valittu sekoitus parhaita kolumbialaisia ja brasilialaisia Arabica kahvilaatuja, johon mukaan on otettu ripaus Robustaa. Kyseessä on vaaleapaahtoinen ja hienovarainen kofeiiniton kahvi, joka yhdistää hienostuneesti kuivattujen hedelmien ja viljakasvien nuotteja.

Tumma paahto painottaa Robusta aromia sekä kolumbialaisen Arabican klassista makua.