Tallinnan Fakto Auto autokauppa

Nissan merkkiliike Fakto Auto toimii Tallinnan kaupungissa osana Lasnamäen kaupunginosan palveluita (Osmussaare 10/Peterburi tee 97).

Vuonna 1990 perustettu Fakto Auto tarjoaa uusien Nissan autojen lisäksi valikoimaa käytettyjä vaihtoautoja, autohuollot, kori- ja maalaustyöt, sekä varaosamyynnin.

Fakto Auto autokauppa TallinnaFakto Auton tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuista, ammattimaista neuvontaa ja ajoneuvomyyntiä.

Yhtiö on Nissan merkkiedustaja Virossa, mutta suorittaa autopalveluiden suhteen myös muiden automerkkien takuuhuoltoja ja autokorjauksia.

Huoltopalveluihin kuuluvat lisäksi esimerkiksi moottorin diagnostiikat, ilmastoinnin testaus ja huollot, renkaiden tasapainotukset ja vaihdot…

…renkaiden kausivarastointi, varashälyttimien ja parkkeeraussensorien asennus, vetokoukkujen asennus, sekä ajoneuvojen sisä- ja ulkopesut.

Korjausten ja huoltojen ajaksi voit myös vuokrata yritykseltä väliaikaisen vara-auton, joko tunti- tai vuorokausipohjaisesti.

Voit varata ajan Nissan koeajolle sekä oheispalveluihin suoraan Fakto Auton verkkosivujen kautta, osoitteessa www.faktoauto.ee.

Fakto Auto
Osmussaare 10
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-18
www.faktoauto.ee

Autokauppa sijaitsee Lasnamäen kaupunginosan itäosassa, Peterburin, Mustakiven, ja Osmussaaren katujen risteyksessä, noin 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

Nopein väylä päästä paikan päälle on käyttää joko Peterburi tai Laagna teitä.

Joukkoliikenne vaihtoehdoista autoliikkeelle tulee muun muassa bussilinjalla nro 35, jonka lähin pysäkki suhteessa Fakto Autoon on “Mahtra”.