Tallinnan Familon myymälä (SULJETTU)

Familon tuotemerkin myymälöitä on Tallinnassa yksi, lentokentän viereisen Ülemiste kauppakeskuksen 1. kerroksessa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Suomalainen, Finlayson konsernin omistama Familon ketju myy Tallinnassa kaikkea makuuhuoneeseen ja hyvään uneen tarvittavaa.

Familon TallinnaTähän tuotevalikoimaan kuuluvat etenkin patjat, sijauspatjat, tyynyt ja peitteet, sekä sängyt.

Familon tuotemerkin suosituimpiin tuotteisiin Virossa lukeutuvat muun muassa allergisille sopivat Familon peitot ja tyynyt sekä laadukkaat sulkatyynyt ja -peitot.

Kaupaksi käyvät myös myymälästä löytyvät erilaiset Finlayson design-ja Muumivuodevaatteet sekä froteepyyhkeet ja keittiötekstiilit.

Familon on ollut olemassa jo vuodesta 1966, ja se on saanut Suomessa vuosien varrella maineen luotettavana kodin tuotemerkkinä.

Brändin peitot ja tyynyt (kuten myös Finlaysonin vuodevaatteet) valmistetaan Kankaanpäässä, tehtaalla, jonka vuotuinen tuotantomäärä on noin miljoona tyynyä ja puoli miljoonaa tikattua tuotetta.

Familonin jousitetut sängyt, patjat, sekä sijauspatjat valmistetaan puolestaan Heinolassa, noin 250 000 tuotteen vuotuisella valmistusmäärällä.

Paras tapa tutustua Familonin tuotteisiin myös Tallinnan myymälän suhteen on tuotemerkin Suomen verkkosivusto, osoitteessa www.Familon.fi.

Familon Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.familon.fi

Familon patjakauppa sijaitsee Ülemiste kauppakeskuksen puitteissa rakennuksen 1. kerroksessa.

Tarkemmin määriteltynä löydät myymälän Kodubutiik ja Bio2You myymälöiden välisestä liiketilasta.

Ülemiste Keskus on Viron suurimpia ostoskeskuksia yli 210:llä myymälällä ja palvelulla sekä noin 60 000 m2:n pinta-alallaan.