Fashionista Outlet Tallinna – second hand merkkivaatteet

Fashionista Outlet Tallinna, suosittu second hand merkkivaatteet kauppa joka myy eksklusiivisia käytettyjä kenkiä, vaatteita, ja asusteita, operoi Rocca al Mare kauppakeskuksessa (Paldiski mnt 102).

Uniikeimmat komissiopohjaisesti toimivassa myymälässä kaupan olevista vaatteista ovat peräisin venäläisten viihdemaailman tähtien ja miljonäärien puolisoiden vaatekaapeista.

Tuotemerkkien suhteen voit löytää kaupasta kaikkia tunnetuimpia brändejä, mukaanlukien Chanel, D&G, Fendi, Gucci, Joop, Just Cavalli, Moschino, ja Versace.

Fashion Outlet Tallinna - second hand merkkivaatteet.

Liike kuuluukin Tallinnan parhaimpiin paikkoihin löytää värikkäitä luksustuotemerkkejä, erikoisia ja tyylikkäitä vaatteita sekä asusteita naisille ja miehille.

Voit shoppailla kokonaisia tyylejä sävy-sävyyn putiikista, oli kyseessä sitten kengät, mekot, takit, korut, tai käsilaukut.

Fashionista Outlet Tallinna - second hand merkkivaatteet.

Kauppa aloitti toimintansa 2000-luvun alkupuolella ja on saanut vuosien varrella paljon uskollisia asiakkaita, kasvaen yhdeksi second hand merkkivaatteiden parhaimmista myymälöistä Tallinnassa.

Asiakaskuntaan kuuluu etenkin hintatietoisia, muotimaailmaa ymmärtäviä ihmisiä, jotka haluavat suosikkidisainereidensä uniikkeja luomuksia ja laatumuotia parhaimpiin hintoihin.

Fashionista Outlet Rocca al Mare Tallinna

Valikoima myymälässä on kattava, tarjoten yhdellä ostoskerralla tilaisuuden hankkia vaatetusta päästä varpaisiin saakka.

Yksi myymälän suosiota lisänneistä tekijöistä on myös se, että sen hyllyille tulee uusia tuotteita lähes joka päivä, muodin kausiluontoisuudesta johtuen.

Usein kyseessä on kauniita vaatteita, joita on käytetty kerran tai pari kertaa, ja uuden muotikauden myötä tuote päätyy myymälän hyllyille.

Fashionista Outlet Tallinna – Rocca al Mare – second hand merkkivaatteet
Paldiski mnt 102, 2. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
roccaalmare.ee/fashionistaoutlet

Rocca al Maren Fashionista Outlet Tallinna second hand merkkivaatteet myymälä sijaitsee ostoskeskuksen 2. kerroksessa, vastapäätä Hygge Home kauppaa.

Kauppakeskuksena vuodesta 1998 avoinna ollut Rocca al Mare lukeutuu Tallinnan ja Viron tärkeimpiin, sisältäen yli 140 tasokasta myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin alueella.

Mikäli tulet keskukselle vaateostoksille omalla autollasi, paikasta löytyy runsaasti parkkitilaa, kaikkiaan yli 1 300 asiakaspaikan verran.

Ostoskeskuksen on omistanut vuodesta 2005 saakka suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon, jonka portfolioon Tallinnassa kuuluvat myös kauppakeskukset Kristiine Keskus ja Magistral.

Rocca al Maresta on Cityconin hallinnoimana tullut Viron muotimaailman keskus, edustaen satoja erilaisia tuotemerkkejä, joista useita voi ostaa maan alueella vain täältä.