Tallinnan Finlayson myymälät (SULJETTU)

Suomalaisen Finlaysonin myymälöitä on Virossa Tallinnan Rocca al Mare ostoskeskuksessa sekä muualla Virossa Tarton ja Narvan kaupungeissa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Finlayson tunnetaan etenkin yhtiön tarjoamista laatutuotteista makuuhuoneeseen.

Finlayson TallinnaMyymälöissä ostettavissa oleviin tuotevalikoimiin kuuluvat imukykyiset froteepyyhkeet, luksusmaiset satiiniset liinavaatteet, kodintekstiilit, sekä allergiavapaat pussilakanat ja tyynyt.

Edustettuina tuotemerkkeinä toimipaikoissa ovat Familon, Finlayson, sekä Joutsen.

Näiden tuotemerkkien alta löytyvät tuotteet ovat Familon peitot, tyynyt, päällyspatjat, ja patjat, Finlayson liinavaatteet, froteepyyhkeet, vuoteet, sekä päällyspatjat.

Viron puolen Finlayson myymälät kauppaavat myös Muumi-tekstiilejä.

Konsernina Finlaysonilla on yhteensä 22 omaa myymälää, tehtaanmyymälää sekä shop-in-shopia Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa, kuin myös verkkokauppa.

Tallinnan Finlayson myymälät (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Finlayson Rocca al Mare TallinnaFinlayson Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.finlayson.fi

Rocca al Maren Finlayson toimipaikka on sijoitettu kauppakeskuksen toiseen kerrokseen, Blue Harbor myymälän ja Silk Sushi ravintolan väliseen liiketilaan.

Kauppakeskuksena Rocca al Mare sisältää kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin kokoisella alueella.

Keskus on erittäin autoilija-ystävällinen shoppailukohde, sillä asiakaspaikkoja löytyy yhteensä yli 1300:n parkkipaikan verran.

Finlaysonin myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Finlayson Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.finlayson.fi

Finlayson Narva Fama Keskus
Tallinna mnt 19
20303 Narva
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.finlayson.fi

Finlayson yrityksenä

Finlaysonilla on pitkät perinteet laatutekstiilien valmistuksessa, jotka ulottuvat aina vuoteen 1820 saakka.

Nykyään Finlayson tekstiilit ja Familon vuodekonseptit lisäävät luksusmaisen otteen yksityisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.

Kaikki Finlaysonin tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja niille on myönnetty oikeus käyttää Design From Finland sertifikaattia.

Kodintekstiilien ohella yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat sopimuspohjaiset tekstiilit ja vuodekonseptit hotelleille, risteilylaivoille, ja julkisiin tiloihin.

Konsernin Finlayson Pro yksikkö vastaa näistä sopimuspohjaisista sisustustuotteista ja oheispalveluista.

Organisaation puolesta Finlaysonin tuotesuunnittelua, myyntitoimintaa, ja hallintoa johdetaan Helsingistä käsin. Finlaysonin logistiikkakeskus on kuitenkin Forssassa.

Yhtiön vuosittainen tuotantovolyymi on noin neljä miljoonaa metriä painettua ja värjättyä kangasta, joista tehdään noin 900 000 Finlayson tekstiilituotetta.

Finlayson patjat ja päiväpeitteet sekä Familon pussilakanat ja tyynyt valmistetaan Kankaanpäässä, jonka vuosittainen tuotanto on noin miljoona tyynyä ja 500 000 peitetuotetta.

Heinola toimii puolestaan Familon jousisänkyjen, patjojen, sekä sijauspatjojen valmistuksen paikkana, noin 250 000:n vuosittaisella tuotannolla.