Fiorete – naisten vaateliike Tallinna

Fiorete naisten vaateliike Tallinna myymälä sijaitsee Rotermannin kauppakorttelin puitteissa, osoitteessa Rotermanni 5 / Roseni 10, matkustajasataman vieressä.

Vaateliikkeen valikoimat koostuvat italialaista naisten muotia edustavista vaatteista, sekä arkipukeutumista että vaatekappaleita juhlatilaisuuksiin.

Fioreten kauppaama “Made in Italy” muoti edustaa moderneja italialaisia leikkauksia, joissa näkyy ajankohtaisen kauden haute couture tyylit, mutta huomattavasti edullisempiin hintoihin.

Fiorete naisten vaateliike Tallinna - Rotermann.

Mallistoista, joista 90% on valmistettu italialaisilla tehtailla, löytyy laaja valikoima tuotteita naisille kaikkiin tilanteisiin.

Kaupan hyllyillä oleva valikoima uudistuu joka 2-3 viikon välein.

Fiorete edustaa kauppapaikkana ns. nopeita muotimerkkejä (Fast Fashion), joka tarkoittaa että ne reagoivat nopeasti viimeisimpiin muotipainotuksiin, laittaen uudet tyylit välittömästi tuotantoon.

Tallinnan myymälä onkin hyvä valinta käyntikohteeksi, jos haluat päivittää vaatekaappisi kauniilla ja tyylikkäillä vaatteilla.

Tyypillinen asiakaskunta Fioretessa koostuukin muotitietoisista ja trendikkäistä moderneista naisista.

Fiorete Rotermann – naisten vaateliike Tallinna
Rotermanni 5 / Roseni 10
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 12-19, sunnuntai 12-18
facebook.com/FioreteTallinn

Löydät Fioreten vaateputiikin Rotermannin kauppakorttelista, läheltä niin Tallinnan ydinkeskustaa kuin kaupungin matkustajasatamaakin.

Muita vaateliikkeitä samassa kauppakorttelissa ovat mm. Bershka, 2.Mood, ja Premium Fashion Outlet.

Mitä on Made in Italy muoti? Fiorete naisten vaateliike Tallinna

Made in Italy -muoti on Italiassa valmistettua muotia, joka tunnetaan korkeasta laadustaan, tyylikkyydestään ja kestävyydestään. Se on yksi maailman arvostetuimmista ja halutuimmista muotituotteista.

Made in Italy -muotia on valmistettu Italiassa jo vuosisatojen ajan. Italian muotialan juuret juontavat ainakin 1500-luvulle, jolloin Italiassa oli monia tunnettuja muotitaloja, kuten Gucci, Prada ja Versace. Italian muotialan nousu alkoi toden teolla kuitenkin 1950-luvulla, kun Italiasta tuli yksi maailman johtavista teollisuusmaista.

Made in Italy -muotia erottuu muista muotituotteista useilla tavoilla. Ensinnäkin se on usein valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten silkistä, villasta ja nahkasta. Toiseksi se on usein hyvin harkiten suunniteltua ja toteutettua. Kolmanneksi se on usein tyylikästä ja trendikästä.

Made in Italy -muoti on myös kestävää. Se on usein valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät käyttöä pitkään. Lisäksi Italian muotialan työntekijöitä koulutetaan huolehtimaan tuotteiden laadusta ja kestävyydestä.

Made in Italy -muoti on suosittua ympäri maailmaa. Sitä käyttävät niin julkkikset kuin tavalliset ihmisetkin. Made in Italy -muoti on merkki laadusta, tyylikkyydestä ja kestävyydestä.