Tallinnan Foorum kauppakeskus

Aivan Tallinnan keskustasta löytyvä ylellinen Foorum kauppakeskus sisältää 28 erilaista myymälää (mukaanlukien 4 ravintolaa ja kahvilaa).

Modernin ostoskeskuksen toiminnan pääpaino on korkealaatuisessa muodissa ja tyylikkäissä jalkineissa, sekä aikuisille että lapsille, mutta myös koruissa, somisteissa, kosmetiikassa, ja kauneudenhoitotuotteissa.

Foorum kauppakeskus Tallinna

Toisaalta keskus on keskeisen sijaintinsa ansiosta (Narva maantee 5) yksi Tallinnan suosituimmista kohtaamispaikoista.

Tallinna Foorum kauppakeskus sisätilatFoorumin viihtyisiin ruokailupaikkoihin ja tapaamispaikkoihin lukeutuvat mm. Bonaparte Bistroo sekä kuubalainen ravintola Cubanita.

Voit käydä rentoutumassa myös tiloista löytyvässä, yhdessä kaupungin luksusmaisimmista kylpylöistä, Babor Spa:ssa.

Yhteensä tässä arkkitehtien Tomomi Hayashin ja Hanno Grossschmidtin suunnittelemassa kauppakeskuksessa, joka on ollut avoinna vuodesta 2007, myymälätilaa on 2500 m2 verran.

Kerroksia rakennuksessa on seitsemän, vaikkakin myymälät ja palvelut ovat sijoittuneet vain kahden ensimmäisen kerroksen tiloihin.

Ylempiä kerroksia käytetään etupäässä asuinhuoneistoina, joita on kaikkiaan 196 kappaletta, sekä toimistoina.

Kun lähestyt ostoskeskusta keskustan yhteydessä, tunnistat rakennuksen sen ylellisestä, kultasävyisesta julkisivustaan (alaosan suhteen) sekä modernista lasiseinämästään (yläosan suhteen).

Foorum ostoskeskus Tallinna

Foorum Keskus
Narva maantee 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.foorumkeskus.ee

Kaikki Foorum kauppakeskuksen myymälät ja palvelut

Coocon
www.coocon.ee

Coocon on moderni kauppa nykyaikaiselle naiselle. Myymälästä löytyy korkealaatuisia neulevaatteita sekä naistenmuotia tunnetuilta brändeiltä. Kaikki vaatekappaleet edustavat eleganttia, klassista tyyliä; alkuperäisiä designeja, luonnonmukaisia materiaaleja, sekä hyvää laatua. Coocon kunnioittaa perinteitä, moderniutta, laatua, tyyliä, sekä asiakkaan tarpeiden huomioonottamista.

Edustetut tuotemerkit: August Silk, Masai, Fransa, Signature.

Morgan
www.morgandetoi.com

Vuodesta 1947 toiminnassa ollut ranskalainen Morgan vaatemerkki yhdistää luovuutta sekä hyvän hinta-laatusuhteen. Vuosien varrella yritys on kasvanut naistenmuodin edelläkävijäksi, joka on edustettuna kaikkiaan 58:ssa eri maassa. Morganin asiakkaita ovat naiset, jotka haluavat pukeutua yksilöllisiin ja tyylikkäisiin vaatteisiin, ja jotka etsivät uusia tapoja huolehtia ulkoisesta olemuksestaan. Heidän unelmanaan on loistaa, olla aistikas, sekä lumoava. Morgan tekee näistä unelmista totta.

REPLAY
www.replay.ee

REPLAY on ollut olemassa tuotemerkkinä vuodesta 1978, edustaen ainutlaatuista yhdistelmää urbaania muotia ja luonnonmukaisuutta: virtaavan veden selkeyttä ja tuoreitta yhdessä high-tech maailman kanssa. REPLAY löytää väyliä aitoon itseilmaisuun luonnollisten raaka-aineiden käytön kautta. REPLAY avasi ovensa Tallinnassa vuonna 1995. Tarjolla on vuodesta 2003 saakka ollut myös eksklusiivinen “We Are Replay” kokoelma, joka tarjoaa trendikkäitä vaatekappaleita vaativille asiakkaille. Voit ostaa myymälästä vaatteiden ohella aurinkolaseja, alusvaatteita, käsilaukkuja, sekä kenkiä.

S’NOB
www.snob.ee

S’NOB, joka edustaa kolmea tanskalaista muotisuunnittelijaa, on trendikäs ja laadukas naisten vaatebrändi. Myymälän kokoelmat ovat S’NOB, St-Martin, sekä Margit Brandt, kuin myös lifestyle-kokoelma NORR Living. S’NOB kokoelmaa profiloivat uniikki skandinaavinen minimalistinen design ja mielenkiintoiset kankaat, hameet, paidat, takit, sekä päällystakit. St-Martins yhdistelee modernia design-yksityiskohtia klassikkoihin, käyttäen luovasti värejä, kuviointeja, sekä kirjontaa. Tanskalainen Margit Brandt on legendaarinen 1970-luvulla maineensa vakiinnuttanut muotisuunnittelija, jonka inspiroiva kokoelma on elegantti ja luksusmainen. NORR Living tuotevalikoima sisältää kauniita skandinaavisia kodin design-kalusteita – vaaseja, kulhoja, kynttilänjalkoja, pöytiä, sekä kylpyhuoneen tarvikkeita.

Schoffa
www.schoffa.com

Ensimmäinen Schoffa myymälä avasi ovensa vuonna 2006 Helsingin keskustassa. Alusta saakka yrityksen ideana on ollut tarjota huippulaatuisia kauluspaitoja vaativille asiakkaille. Schoffin kokoelma yhdistää perinteet leikkisyyteen, siten, että tuotteet ovat soveltuvia mihin tahansa tilanteeseen. Schoffa edustaa klassista räätälöintiä ja modernia skandinaavista lähestymistapaa. Myymälä uskoo asiakkaidensa arvostavan korkeaa kankaiden laatua sekä viimeistelyn ammattitaitoisuutta.

Nju:
www.nju.ee

Putiikki Nju: on ollut mukana yli viiden vuoden ajan Viron muotimarkkinoilla. Myymälän tavoitteena on luoda naisille mahdollisuus tuntea itsensä kauniiksi, eleganteiksi, ja naisellisiksi, tarjoten tätä varten yksilöllisiä ja korkealaatuisia vaatteita sekä somisteita suoraan Italiasta ja New Yorkista. Nju: putiikkia ja paikan asiakkaita kuvaavat avainsanat ovat: naisellinen, ylellinen, suosittu, ja itsevarma.

Edustetut tuotemerkit: BCBG, Max Studio, Betsey Johnson, Juicy Couture, Kenneth Cole, Bebe, Ralph Lauren, Calvin Klein, Michael Kors.

Noa Noa
www.noanoa.ee

Noa Noa perustettiin vuonna 1981 Tanskassa, veljesten Harald ja Lars Holsteinin toimesta, jotka olivat kyllästyneitä identtisiltä vaikuttaviin muotivaatteisiin. Nykyään Noa Noasta on muodostunut yksi johtavista tanskalaisista muotimerkeistä, jota myydään maailmanlaajuisesti. Noa Noa on tyylikäs ja lämmin skandinaavinen tuotemerkki, joka soveltuu sekä vähän boheemimmallekin kuin myös kankaan laatua ja perinteitä kunnioittaville asiakkaillekin. Naisellisuutta huokuvat vaatteet ovat ajattomia, laadukkaita, ja uniikkeja, joita voi pitää päällään kauemminkin kuin yhden muotikauden läpi. Voit lisätä luonnetta vaatteisiisi myös tarjolla olevilla somisteilla. Kukin kokoelma on aikansa luomus, joita ovat inspiroineet eri maiden ja kulttuurien vaikutteet, kuin myös klassinen katupukeutuminen. Noa Noan suunnittelijat luovat muotia, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden ilmaista ainutlaatuisuuttaan naisellisuuden, aistikkuuden, sekä luovuuden kautta. Voit ostaa myös miniatyyrikokoelman tuotteita, joka on suunniteltu vauvoille ja joissa painotus on luonnonmukaisuudessa, pehmeissä kankaissa, sekä erikoiskuvioissa ja kirjonnoissa. Aina suosittuja tuotteita ovat romanttiset mekot ja hameet sekä upeat neuleet.

Mosaic
www.mosaic-fashion.com

Mosaic on kansainvälinen muotibrändi, joka on kohdistettu itsevarmoille naisille ja miehille. Myymälästä löytyy edustavaa, muodikasta pukeutumista sekä muodollisessa että elegantissa olomuodossa niin töihin, vapaa-ajanhetkiin, kuin erikoistilanteisiinkin. Mosaic luo korkealaatuisia, hyvin istuvia vaatteita, joissa on otettu huomioon erilaiset vartalonmuodot. Vaatteet on huolellisesti toteutettu rikkaista kankaista, sisältäen hyvää makua edustavia yksityiskohtia. Kokoelmissa on otettu huomioon tarve yhdistellä sekä nykyisen että tulevien muotikausien vaatteita pukeutumisessa.

Marc & André
www.marcandandre.com

Tuotemerkki ‘Marc & André’ sai alkunsa vuonna 1985 Ranskassa, ensimmäisellä elegantilla uimapukumallistolla. Merkki sai tuulta alleen etenkin 1990-luvun puolessavälissä, ja nykyään Marc & Andrén voimakkaat uimapuvut, rantasomisteet, vaatteet, alusvaatteet, sekä yöasut merkkaavat ihmisiä, jotka haluavat erottua massasta ja jotka arvostavat laatua. Marc & André panostaa yksityiskohtiin kaikissa tuotannon vaiheissa, aina paperilla suunnittelusta vaatteiden valmistamiseen saakka. Tuotevalikoimista löytyy yhteensä yli 300 erilaista uimapukeutumisen vaatetta, kuin myös yli 150 erilaista alusvaate-ja yöpukeutumisen tuotetta. Marc & André käyttää vain hyväksi huomattuja valmistajia. Pitsi, kirjonnat, ja kankaat tulevat Euroopasta, mukaanlukien Italia, Itävalta, Sveitsi, sekä Ranska. Kaikki kokoelmat ovat läpikäyneet EU:n tarkimmat laadun tarkistukset. Euroopan markkinoiden ohella Marc & André tuotemerkistä on tullut suosittu viime vuosina myös Venäjällä, kiitos sen luksusmaisten uimapukujen, alusvaatteiden ja yöasujen, vaativimpiinkin makuihin.

Lens Optika
www.lensoptika.ee

Lens Optikan tavoitteena on olla optikkoliike, josta löytyvät laadukkaat ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin toiveisiin. Myymälän valikoimiin sisältyy monipuolinen valikoima silmälasien kehyksiä ja aurinkolaseja, sekä yksilöllisiä oheistuotteita, kuin myös piilolinssejä.

Edustetut tuotemerkit: Dior, Tom Ford, Givenchy, Gucci, Ermenegildo Zegna, Ralph Lauren, Ray Ban, Carrera, Yves Saint Laurent, Guess, Prodesign Denmark.

Millennia
www.millennia.ee

Millennia on tallinnalaisten suosima alusvaateliike. Myymälä tarjoaa laajaa valikoimaa naisten, lasten, ja miesten alusvaatteita, bikineitä, sekä oheistuotteita. Vuodesta 1999 toiminnassa ollut yritys tarjoaa parasta mahdollista asiakaspalvelua sekä korkealaatuisia alusvaatteita koko perheelle, etenkin tunnettujen saksalaisten ja ranskalaisten valmistajien mallistoista.

Edustetut tuotemerkit: Lise Charmel.Simone Perele, Chantelle, Schiesser, Chantelle, Passionata, Wacoal.

Pilgrim
www.pilgrim.ee

Pilgrim Eesti OÜ perustettiin vuonna 2003, toimimaan PILGRIM tuotemerkin tukku-ja jälleenmyyntikanavana Virossa. Vuonna 1999 perustettu Pilgrim on kansainvälisesti tunnettu brändi, jolla on yli 4000:n jakelijan verkosto eri maissa. Pilgrimin tuotteista Axel Accessories sisältää upean kokoelman käsilaukkuja, joita profiloivat rohkea tyyli, yksityiskohdat, sekä värikombinaatioiden runsaus. Käsilaukut on valmistettu korkealaatuisesta, keinotekoisesta nahasta, jonka käsittelyn moderni teknologia mahdollistaa kuin luonnonnahan suhteen. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – sekä klassisissa ja konservatiivisissa tyyleissä kuin rohkeammissakin kokonaisuuksissa. Rikkaasti koristellut, moniväriset, ja hienostuneesti viimeistellyt käsilaukut ovat tarjolla sekä pitkillä että lyhyillä hihnoilla.

Sokisahtel
www.sokisahtel.net

Sokisahtel myy sukkia, sukkahousuja, sekä legginsejä, niin vähittäis- kuin tukkukauppanakin. Myymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin, myös vaativimmillekin asiakkaille. Myymälään tulee kuukausittain uusia ja mielenkiintoisia tuotteita. Myymälässä tarjolla oleva RAHVUSSOKK-brändi edustaa nuorten virolaisten muotisuunnittelijoiden ideoimia, värikkäitä ja laatupuuvillasta toteutettuja tuotteita.

REM Shoes & Accessories
www.rem.ee

REM Shoes & Accessories on myymälänä suunniteltu tekemään shoppailu mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi. Tuotevalikoimaan kuuluvat naisten kengät, tyylikkäät käsilaukut, sekä hienot somisteet, kuin myös miesten laukut, lompakot, salkut, sekä kengät. Hyllyistä löytyy lisäksi mm. vöitä & huiveja.

Edustetut tuotemerkit: Baldinini, Calvin Klein, Roberto Botticelli, Tosca Blu, Gilda, RoccoBarocco, Tonelli, Rossi, Bagatt.

Polarn O. Pyret
www.polarnopyret.ee

Ruotsalainen Polarn O. Pyret tarjoaa laadukasta toimivaa pukeutumista lapsille sekä raskaana oleville naisille. Myymälän lasten vaatetus edustaa ajatonta designia, joka antaa lasten olla lapsia, perustuen lasten tarpeisiin leikkiä ja olla onnellisia. Polarn O. Pyretillä on yhteensä yli 80 myymälää, Viron ohella, Ruotsissa, Suomessa, Latviassa, Norjassa, Islannissa, Englannissa, sekä Irlannissa.

Kangas ja Nööp
www.unistustekardinad.ee

Kangas & Nööp myymälästä löytyy laaja valikoiman kankaita sekä työvälineitä käsitöihin & neulontaan. Tuotevalikoima sisältää niin sisustus-kuin vaatekankaitakin. Myymälästä löytyy tuotteita kaikille, jotka suunnittelevat kotinsa tai toimistonsa koristelemista, tai jotka haluavat pukeutua trendikkäästi ja persoonallisesti. Putiikin asiakaspalvelijat voivat ohjata sinut soveltuviin materiaaleihin / tarvikkeisiin. Palveluihin lukeutuvat lisäksi verhosuunnittelut, ompelupalvelut, sekä sovitukset.

Lush
www.lush.ee

Lush edustaa tuoretta, käsintehtyä kosmetiikkaa. Lush on innovatiivinen kosmetiikan valmistaja, joka käyttää tuotteissaan vain tuoreita ja luonnonmukaisia raaka-aineita. Kukin tuote sisältää valmistuspäivämäärän sekä viimeisen käyttöpäivämäärän, joka on konseptina ainutlaatuinen kosmetiikkateollisuuden alalla.

Lushin tuotteet valmistetaan suurelta osalta käsin, ja kukin tällä tavalla käsintehty tuote sisältää valmistajansa kuvan ja nimen. Tuotteet on tarkoitettu ennenkaikkea naisille, jotka haluavat pitää huolen itsestään ja jotka välittävät ympäristöstä.

Ars-Mel’
www.rilson.ee

ARS-MEL’ on taidegalleria ja design-myymälä, jossa edustettuina on sekä virolaisten että ulkomaisten taiteilijoiden ja designereiden käyttötaidetta. Myymälä tekee yhteistyötä Viron ammattimaisen taiteilijayhteisön kanssa, järjestäen modernin taiteen näyttelyitä, koulutusta, taiteilijoiden kohtaamisia, sekä taidehuutokauppoja. Tarjolla on muun muassa laaja valkoima taidevalokuvia koteihin ja konttoreihin, sekä erikoisia lahjatuotteita. Voit shoppailla maalauksia, grafiikkaa, veistoksia, koruja, keramiikkaa, maalattua posliinia, nahkatöitä, lasitöitä, kuin myös mm. postikortteja. Paikan edustukseen kuuluvat useiden kuuluisien taiteilijoiden luksusposliinit ja lasiteokset.

Subway
www.subway.ee

SUBWAY ravintolaketju perustettiin vuonna 1965 yhdysvaltalaisten Fred DeLucan ja Peter Buckin toimesta. Nykyään ravintolaketju on maailman suurin, toimien yli 100:ssa maassa. Viron ensimmäinen Subway avasi ovensa maaliskuussa 2013, ja Foorumin toimipaikka vuoden 2014 alussa. Ravintolan menu on samanlainen maasta toiseen, joten jos olet tutustunut Suomen toimipaikkoihin, tarjolla on suunnilleen identtinen valikoima etenkin täytettyjä leipiä, salaatteja, ja juomia.

Bonaparte
www.bonaparte.ee

Bonaparte Bistro on suunniteltu ottamaan huomioon asiakkaiden toiveet, ollen soveltuva paikka nopeisiin aamiaisiin, kahvitaukoihin, pieniin lounaisiin, sekä illanviettoon viinin ääressä. Bistron ruokalistalta löytyy kohokohtina leipomo-ja leivonnaistuotteita, keksejä, suklaaherkkuja, sekä jäätelöitä. Bonaparte Bistro avautuu varhain aamulla, joten paikka on monelle aamuvirkulle paikka tulla nauttimaan tuoreista leipomotuotteista.

Cubanita
www.cubanita.ee

Cubanita on elämän rytmin paikka, jossa hyvä ruoka ja live-musiikki kohtaavat jokaisena viikonloppuna. Kohokohtiin tässä kuubalaisessa ravintolassa kuuluu myös kaupungin laajin valikoima Mojitos-juomia. Paikka on hinnoitellut menunsa myös erittäin edulliseksi. Kunakin ke ja to, alkaen klo 21, sekä su klo 20 alkaen, ravintola toimii latinalaisten rytmien paikkana. Tiistaisin, alkaen klo 19:30, ravintola on argentiinalaisten tangotanssien juhlien (“Milonga”) kohteena.

St. Patrick’s
www.patricks.ee

Tallinna on paikka, jossa on mahdollista juoda ja syödä kohtuulliseen hintaan. Jos hinta on sinulle tärkeä tekijä, mutta välität myös ruoan laadusta ja ruokailu-ilmapiiristä, St Patrick’s on hyvä vaihtoehto aivan kaupungin ytimessä. Ravintola on suosittu päivittäisenä, edullisena lounaspaikkana, jossa perusaterioiden ohessa tarjolla löytyvät myös tukevammat grilliruoat sekä jälkiruoat. St. Patrick’s on tunnettu kohtaamispaikka ystävien kesken. Iltaisin paikalle kokoontuvat etenkin opiskelijat, mutta myös muut kaveriporukat.

Vapiano
www.vapiano.ee

Vapioano on yksi ravintolamaailman 2000-luvun trendien muodostajista. Vapiano, joka tarkoittaa italiaksi “Ota rennosti”, suunniteltiin konseptina vuonna 2002 Saksassa. Nykyisin Vapiano ravintoloita löytyy Saksan ohella myös mm. Itävallasta, Sveitsistä, Ruotsista, Unkarista, Yhdysvalloista, ja Virosta, yhteensä yli 100 toimipaikkaa. Konseptiin kuuluvat suurikokoiset avokeittiöt, joissa näet miten ruokasi valmistetaan, sekä käytännöllinen älykortti-maksujärjestelmä. Ruokalista sinällään koostuu aidosta italialaisesta keittiöstä: antipastoista, pizzoista, salaateista, pastoista, sekä mahtavista jälkiruoista.

Thaya Shop & Salon
www.thaya.eu

Thaya on viihtyisä kauneushoitola, jossa, klassisten kauneushoitojen ohella tarjolla on laaja valikoima ammattimaisia hoitotuotteita. Thayan konsultit voivat suositella sinulle soveltuvia hiustenhoidon tai ihonhoidon tuotteita.

Edustetut tuotemerkit: Alterna, Kérastase, Cutrin, Davines, Goldwell, Inebrya, Joico, L´Oréal, Professionnel, Lanza, American Crew, Matrix, Paul Mitchell, Schwarzkopf Professional, Seah Hairspa, Senscience, Sebastian, Sibel Green Tea, Tigi Bed Head, Catwalk, S-Factor, Rockaholic, Love Peace Planet, Wella SP Professional Care,Mirjam Quevedo, Phillip Martin`s, Biodroga, Gatineau, Guinot, Maria Galland, Sothys, Herome, SpaRitual, Supernail, Andrea, Arcocere, Refectocil, Palladio, Pro Tan, Playboy, Austaralian Gold, Bobbi Boss, Hot Hair, Hair Lucy, Femell, Girardi.

Tele2
www.tele2.ee

Tele2 Eesti on tunnettu mobiili-ja datapalveluiden hinta-laatusuhteestaan, joita on tarjolla sekä yksityisille kuluttajille että yritysasiakkaille. Tele2 on osa kansainvälistä viestintäalan konsernia, jolla on yhteensä 15 miljoonaa asiakasta 10:ssä maassa.

Ilusalong Airiin
www.airiin.ee

Kauneussalonki Airiin tarjoaa ammattimaisen ja koulutetun henkilöstön, joka käyttää hoidoissa tarkkaan valittua palettia tuotteita, mukaanlukien Wella, Schwarzkopf, Tigi, American Crew, Ella Baché, Alessandro, Orly, Gehwol, Gerard, ja Bio Sculpture. Salongin menestyksen salaisuudet ovat etenkin henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa sekä korkealaatuisessa toimintaympäristössä. Voit valita kampaamopalveluita, käsi-, jalka-, kasvo-, tai vartalohoitoja, kuin myös tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä kotiinviemiseksi.

Edustetut tuotemerkit: TIGI, American Crew, Schwarzkopf.

Swedbank
www.swedbank.ee

Swedbank on asiakaslähtöinen pankkikonserni, tarjoten laadukkaita palveluita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Pankin päivittäinen toiminta perustuu kolmelle perusarvolle: yksinkertaisille palveluille, avoimuudelle, sekä asiakkaista välittämiselle.