FOSP miesten vaatekauppa Tallinna

FOSP miesten vaatekauppa Tallinna operoi kaupungin puitteissa suositun Ülemiste kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Venäläinen miesten vaatekauppaketju on valmistanut vaatteita vuodesta 1992 saakka, ja on nykyään yksi kotimaansa suosituista muodollisen arkipukeutumisen merkeistä.

Sen myymälöistä on ostettavissa eurooppalaiset standardit täyttäviä miesten vaatteita sekä toimistolle että vapaa-aikaan – mukaanlukien puvut, takit, jakut, housut, paidat, solmiot, ja asusteet.

FOSP miesten vaatekauppa Tallinna - Ülemiste Keskus.

Yhtiö, jonka nimi on lyhennys sanoista “Фабрики одежды Санкт-Петербурга” eli Fabriki Odezhdy Sankt-Peterburga, luo vaatteita asiakaskunnalle, joka suosii perinteistä pukeutumistyyliä.

Tuotemerkin kokoelmien mallistot erottuvat kilpailijoistaan klassisilla silueteilla ja hillityillä värien käytöillä.

Brändin puvut ovat yleismaailmallisia ja käytännöllisiä, ja samaan aikana mukavia käyttää ja moderneja, täyttäen muodollisen pukeutumisen vaatimukset kaikkiin tilanteisiin.

FOSP BTC vaatteet Tallinna

Edullisiin hintoihin myytävien pukujen valmistamisessa on yhdistetty huippumuotoilu, viimeisimmät valmistusteknologiat, sekä korkealaatuiset kankaat.

Puvut ja takit valmistetaan puoli-villaisista kankaista ja polyviskoosista, tehden vaatekappaleista käyttömukavia ja käytännöllisiä.

Tallinnan myymälästä löytyy aina kausikohtaisia mallistoja, laaja valikoima tuotteita kaikkiin makuihin ja leveällä haitarilla kokoja, sekä runsaasti edullisesti hinnoiteltuja vaatekappaleita.

Ketju myy vaatteita myös tuotemerkeillä BTC, BTK, ja Onegin. Venäjän markkinoilla kaikki FOSP myymälät ovat itse asiassa toimineet vuodesta 2012 saakka BTC nimen alla.

FOSP miesten vaatekauppa Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
ulemiste.ee/FOSP

Mikäli asioita usein FOSP miesten vaatekauppa Tallinna toimipisteessä, sinun kannattaa tutustua yhtiön kanta-asiakkuuteen.

Kanta-asiakaskortilla, jollaisia saa jokaisesta ketjun toimipaikasta, saat muun muassa kiinteän alennusprosentin kaikista myynnissä olevista tuotteista.