Tallinnan Fotopesa valokuvaamo

Valokuvaamo Fotopesan studio on Kalamajan alueella Tallinnan kaupunkia, lähellä Balti Jaam rautatieasemaa.

Suosituimmat osiot Fotopesan palveluvalikoimaa ovat söpöt vauvakuvat, perhekuvat, sekä hääkuvaukset.

Fotopesa valokuvaamo TallinnaVoit käyttää valokuvaamoa myös raskausajan kuvauksiin, studiossa toteutettuihin taiteellisiin alaston tai puolialaston kuviin, ulkokuvauksiin, ja kaupallisiin kuvauksiin.

Studion peruspaketteihin lukeutuvat lisäksi 30-tai 60-minuutin pituiset studiokuvaussessiot.

30-minuutin studiokuvaukset toteutetaan yhdellä taustalla käyttäen muutamaa rekvisiittaa. Tämä aika riittää usein yhdelle mallille, pariskunnalle, kuin myös neljän hengen perheelle tai kaverijoukolle.

60-minuutin pakettiin kuuluu laajemmin etuja, muun muassa enemmän rekvisiittaa ja mahdollisuuden vaihtaa vaatteita kuvaussession aikana.

Raskaudenajan kuvaukset kestävät puolestaan vähintään 60 minuuttia, ja ne soveltuvat yhdelle raskaana olevalle naiselle tai pariskunnalle, mukana kuvissa halutessa myös perheen vanhemmat lapset.

Studio suosittelee odotusajan kuvien ottamista noin 34-36 raskausviikon aikana.

Studion sisätiloissa toteutetut hääkuvaukset soveltuvat etenkin kesäkauden ulkopuolella pidettäviin häätapahtumiin.

Studiohääkuvausten aikana, 60 minuutissa, studiossa on useita erilaisia tapoja toteuttaa lumoavia ja romanttisia kuvia hääparista.

Taiteelliset alastonkuvat tehdään tekniikoilla, joissa käytetään hyväksi runsaasti valoja ja varjoja, paljastavuuden tason ollessa asiakkaan päätäntävallassa.

Kuvaukset sopivat yhdelle mallille tai pariskunnalle. Kuvauksiin suositellaan tultavaksi vähemmän tiukoilla vaatteilla ja soveltuvalla meikkauksella (meikkauksen voi tilata myös studiolta).

Vastasyntyneiden kuvauspaketit on suunniteltu 5-10 vuorokauden ikäisille vauvoille, ja studion mukaan parhaat kuvat syntyvät useimmiten 5-6 päivän ikäisten lasten kanssa.

Tämän periodin aikana vauva on edelleen unessa suurimman osan ajasta, ja pikkuruinen nukkuva vauva on paras malli.

Näihin paketteihin varataan paljon aikaa, maksimissaan 2,5h (sisältäen tilaa vauvan ruokintaan & rauhoitteluun), ja studio suosittelee muiden perheen lasten jättämistä kotiin vastasyntyneen valokuvauksen ajaksi.

Mikäli haluat vaihtelua studiossa otettuihin valokuviin, ne voidaan toteuttaa myös luonnossa.

Nämä sessiot kestävät 60 minuuttia, joka jättää aikaa yhdelle mallille, pariskunnalle, sekä maksimissaan viiden henkilön kokoiselle perheelle tai ystäväjoukolle.

Fotopesalla on hääkuvauspaketteja kahta erilaista tyyppiä, puolipäiväpaketteja ja kokopäiväpaketteja.

Puolipäiväpaketti, maksimissaan 4 tunnin verran kuvauksia, sisältää kuvaksia niin monessa kohteessa Tallinnaa kuin haluat (ajan puitteissa), mukaanlukien beauty shots -kuvia, seremonia, sekä ryhmäkuvia.

Nämä kuvat, 200-250+ kuvaa kaiken kaikkiaan käsitellään kuvausten jälkeen ammattimaisesti studiolla Photoshop ohjelmalla.

Kokopäivän paketissa kuvaaja on mukana toiminnassa aina klo 00:30 saakka, niin monessa Tallinnan alueen kuvauskohteessa kuin haluat.

Kuvien (400-500 kuvaa) toimitukseen kuuluu mukaan niiden ammattimainen jälkikäsittely Photoshopilla.

Vaikka häät järjestetään muualla kuin Tallinnassa, sinun kannattaa silti kysyä tarjousta Fotopesältä, sillä sen kuvaajat saattavat olla tarjolla matkustamista varten.

Fotopesa
Malmi 10
10412 Tallinna
www.fotopesa.ee

Voit tutustua valokuvaamon ajankohtaisiin töihin ja toimintaan muun muassa studion Facebook-sivujen (www.facebook.com/fotopesastuudio) kautta.

Referenssitöitä löytyy myös studion nettisivuilta, (suomenkielisen puolen) “Kuvagalleria” linkin takaa.