Tallinnan Fusion Dance Studio tanssistudio

Fusion Dance Studio tanssistudion tilat ovat aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Estonia puistee kadun varrella.

Kansainvälisten tanssinopettajien perustama ja pyörittämä Fusion Dance Studio on erikoistunut latinotansseihin – Salsa, Bachata, Pachanga, Afro Cuban, Cha Cha, Kizomba, jne.

Fusion Dance Studio tanssistudio TallinnaJokainen voi osallistua tanssistudion järjestämille kursseille, riippumatta iästä tai tanssikokemuksesta.

Kursseista löytyy erilaisia tasoja alkajasta kokeneisiin tanssijoihin saakka.

Lisäksi Fusion Dance Studio on ollut paikka, jossa on voinut oppia uusia latinotansseja ensimmäisenä Viron puitteissa, mukaanlukien Bachatango, Lambadazouk, sekä Dominican Style Bachata.

Studio on alan johtavia asiantuntijoita Tallinnassa, jonka opetuksessa yhdistyvät laatu, hauskanpito, sekä tanssimisesta nauttiminen.

Fusion Dance Studiolla on kurssien ohella paljon oheisohjelmaa, kuten viikottaisia Salsa juhlia (yhteistyössä Cubanita ravintolan kanssa) ja tanssityöpajoja kansainvälisten opettajien johdolla.

Lisäksi tanssikeskus organisoi Viron suurinta vuosittaista Salsa tapahtumaa – Tallinn Latin Festival – joka tuo Salsan maailman parhaimmiston kaupunkiin.

Tammikuusta 2010 avoinna olleen Fusion Dance Studion tilat ovat keskeisen sijaintinsa ohella erinomaiset, isoilla täysikokoisilla peileillä, ilmastoinnilla, ja toimintaan soveltuvalla tanssilattialla.

Voit tutustua ajankohtaisiin alkaviin kursseihin, työpajoihin, ja muihin aktiviteetteihin hintoineen tanssistudion verkkosivuilta (www.fds.ee).

Toimintaan kuuluvat myös tilausperusteiset yksityisopetukset / yksityiset tunnit.

Fusion Dance Studio
Estonia pst 1/3, 3. kerros
10143 Tallinna
www.fds.ee

Jos sinulta puuttuvat mieleisesi tanssikengät ja -asut, tanssistudion kautta on mahdollista ostaa valikoimasta sekä kenkiä että asuja, joista osa on esitelty Fusion Dance Studion nettisivuilla (linkin “Shop” takana).

Sivuilta voit lukea lisätietoja lisäksi vuotuisesta Tallinn Salsa Festival tapahtumasta ja sen ohjelmasta / esiintyjistä.