A.G.A.N. vaatekauppa Tallinna – Rotermann

A.G.A.N. vaatekauppa Tallinna sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa osana Rotermannin kauppakorttelia, osoitteessa Rotermanni 5.

Myymälän toinen puolisko on erikoistunut kauppaamaan virolaista muotia, painotuksena nuoret ja lahjakkaat paikalliset muotisuunnittelijat ja heidän uniikit luomuksensa.

Näistä vaatteista löytyy paljon alkuperäistä, persoonallista, rohkeaa, ja – mikä tärkeintä – ainutlaatuista muotia.

Kaikkiaan voit selailla yli viidentoista erilaisen muotisuunnittelijan tekemiä jännittäviä vaatteita. Vaatteiden ohella tiloissa on runsaasti uniikkeja asusteita.

A.G.A.N. vaatekauppa Tallinna.

Toinen puolisko Tallinnan liikkeestä on varattu puolestaan parhaimpia hintoja edustaville korkealaatuisille käytetyille vaatteille, joilla voi vaivattomasti tuoda vaatekaapin sisältöön uutta ulkonäköä.

Jos haluat päästä eroon omista vanhoista vaatteistasi (ei urheiluvaatteet), voit tuoda ne myyntiin A.G.A.N. (lyhenteenä sanoista “As Goood As New”) tähän osaan myymälää.

Valikoimiin kuuluvat lisäksi käsintehdyt korut, söpöt pikkulelut, nuket, lahjatavaralaatikot, riipukset, muistikirjat, käsinmaalatut sateenvarjot, hansikkaat, kalvosinnapit, ja paljon muuta pikkutavaraa.

A.G.A.N. vaatekauppa Tallinna – Rotermann
Rotermanni 5
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
facebook.com/agandesign/

A.G.A.N. vaatekauppa Tallinna operoi Rotermannin kauppakorttelin rakennuksissa, aivan ydinkeskustan ja Tallinnan sataman vieressä.

Muita vaatekauppoja Rotermannin korttelissa ovat esimerkiksi Bershka, Pull and Bear, sekä Stradivarius.

Virolainen muotisuunnittelu – A.G.A.N. vaatekauppa Tallinna

Virolainen muotisuunnittelu on viime vuosina noussut kansainväliseen tietoisuuteen. Sitä on kuvailtu muun muassa seuraavilla sanoilla:

  • Modernia, mutta perinteitä kunnioittavaa
  • Laadukasta, mutta edullista
  • Vapaata, mutta ajatonta

Virolainen muoti on usein minimalistista ja pelkistettyä, mutta siinä on myös ripaus eksotiikkaa. Se yhdistelee perinteisiä virolaisia elementtejä, kuten kansallispukujen kuvioita ja värejä, modernin muotoilun kanssa.

Virolaisia muotialan yrityksiä on monenlaisia, aina pienistä käsityöläispajoista kansainvälisiin muotitaloihin. Yksi tunnetuimmista virolaisista muotisuunnittelijoista on Ivo Nikkolo, joka on tunnettu tyylikkäistä ja ajattomista vaatteistaan.

Muita tunnettuja virolaisia muotialan yrityksiä ovat muun muassa Nu Nordik ja Kristina Viirpalu.

Virolainen muoti on saavuttanut menestystä myös kansainvälisillä markkinoilla. Vuonna 2022 Viro oli mukana Milanon muotiviikolla, ja virolaisia muotinäytöksiä on järjestetty myös muilla kansainvälisillä muotinäytösareenoilla.

Virolaisen muodin vahvuuksia ovat muun muassa:

  • Laadukas käsityö
  • Eettiset arvot
  • Uusinnovatiiviset suunnitteluratkaisut

Virolainen muoti onkin hyvä esimerkki siitä, miten pieni maa voi menestyä kansainvälisellä muotimaailmalla.

Tässä muutamia esimerkkejä virolaisesta muotisuunnittelusta:

  • Ivo Nikkolo on tunnettu tyylikkäistä ja ajattomista vaatteistaan. Hänen mallistonsa ovat usein minimalistisia ja pelkistettyjä, mutta niissä on myös ripaus eksotiikkaa.
  • Nu Nordik on virolainen muotitalo, joka yhdistelee perinteisiä virolaisia elementtejä, kuten kansallispukujen kuvioita ja värejä, modernin muotoilun kanssa.
  • Kristina Viirpalu on tunnettu käsintehdyistä koruistaan ja vaatteistaan. Hänen mallistonsa on usein värikäs ja boheemi.

Virolainen muoti on siis monipuolista ja innovatiivista. Se on hyvä esimerkki siitä, miten pieni maa voi menestyä kansainvälisellä muotimaailmalla.