Tallinnan Garmahis Mööbel & Uksed huonekalu- ja ikkunakaupat

Mittatilauspohjaisesti huonekaluja ja ikkunoita valmistava Garmahis operoi Tallinnassa kahdella myymälällä, mukana Mustamäen kaupunginosan toimipaikka (Sõpruse pst. 249/251).

Garmahis on erikoistunut valmistamaan etenkin asiakkaiden toiveiden mukaisia keittiökalusteita, pehmustettuja huonekaluja, sekä ikkunoita / ovia.

Garmahis Mööbel ja Uksed huonekalu-ja ikkunakauppa TallinnaKeittiökalusteiden puolesta valmistuskategorioina ovat umpipuukalusteet, maalatut MDF-levykalusteet, akryylikalusteet, kehystetyt MDF-levykalusteet, kalvopeitteiset MDF-levykalusteet, muovikalusteet (postforming), Premium-kalusteet, (3D) keittiövalikoima, sekä julkisivut.

Pehmustettujen huonekalujen puolesta Garmahiksen osaamiseen kuuluvat sohvat ja kulmasohvat.

Voit tutustua Garmahisin toteuttamien huonekalujen tyyleihin ja osaan hinnastosta firman nettisivujen kautta, osoitteessa www.garmahis.ee.

Jos asut Tallinnan alueella, voit tilata (erillisestä maksusta) yhtiön työntekijän tekemään tarvittavat huonekalumittaukset kotiisi, sinulle sopivaan aikaan, toteuttaen kaikki mittaukset ohjeidesi mukaisesti.

Muutoin saat parhaiten tehtyä mittatilaustyönä toteutettavat huonekalut käymällä Garmahis salongissa.

Myymälässä ostoksen tekemisessä auttava konsultti auttaa tekemään oikeanlaisia valintoja ja vastaa kaikkiin esilletuleviin kysymyksiin.

Jos tilaat valmistuksen toimituksilla ja asennuksilla (Tallinnan alueella kiinteään hintaan, kaupungin ulkopuolella Virossa ylimääräiset kilometrit ovat lisähintaisia), sinun täytyy myös koordinoida tämä puoli prosessista kun huonekalut valmistuvat.

Tallinnan Garmahis Mööbel ja Uksed myymälät

Garmahis Mööbel ja Uksed Sõpruse pst
Sõpruse pst. 249/251
13412 Tallinna
www.garmahis.ee

Garmahis Mööbel ja Uksed Mustamäe tee
Mustamäe tee 8z
10621 Tallinna
www.garmahis.ee

Kuvaus kustakin huonekalumallista löytyy Garmahiksen verkkosivujen “Tooted” linkin takaa.