German Juveelisalong koruliike Tallinna

German Juveelisalong koruliike Tallinna toimii suositussa Ülemiste kauppakeskuksessa lähellä kaupungin lentoasemaa, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Löydät myymälästä naisten & miesten kulta-ja hopeakoruja: sormuksia, korvakoruja, rannerenkaita, riipuksia, rintakoruja, kalvosinnappeja, solmioneuloja, sekä korusarjoja.

Myymälän timanteilla, helmillä, ametisteillä, ja topaaseilla koristetut korut ovat omiaan keräämään huomiota luksusmaisuudellaan ja loistokkuudellaan.

German Juveelisalong koruliike Tallinna - Ülemiste Keskus.

Kaikki koristeluissa käytetyt timantit ovat sertifioituja, täyttäen korkeat laatuvaatimukset.

Voit ostaa Juveelisalongista myös meripihkasta ja muista luonnonmateriaalista valmistettuja korutuotteita, ja valita hää-ja kihlasormukset suuresta valikoimasta vaihtoehtoja.

Liikkeen taustalla oleva yhtiö perustettiin tammikuussa 2000, ja se on vakiinnuttanut vuosien varrella paikkansa myös osana Tallinnan korujen myynnin maailmaa.

German Juveelisalong Tallinna.

Firmalla on nykyään myymälä Viron pääkaupungin ohella myös Narvan kaupungissa, Astri ostoskeskuksessa osoitteessa Tallinna mnt 41 (3. kerros).

Yhtiön menestys on vuosien varrella pohjautunut myytävien korujen laadukkuuteen, toiminnan ammattimaisuuteen, sekä myymälöiden hyvään asiakaspalveluun.

Tuotevalikoimiin kuuluu kokonaisuudessaan koruja valkoisesta, punaisesta, ja keltaisesta kullasta sekä hopeasta, arvo-ja jalokivillä kuten timantti, safiiri, rubiini, topaasi, ametisti, granaatti, oliviini, sitriini, ja helmet.

Koruliike Tallinna - German Juveelisalong.

Valikoimat täydentyvät viikoittain uusilla tuotteilla, mukana myös saksalaista tyyliä edustavat eksklusiiviset hääsormukset, sekä virolaisten korutehtaiden tuotteita.

German Juveelisalong Ülemiste Keskus – koruliike Tallinna
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
juveelisalong.ee

Voit saada lisätietoja German Juveelisalong koruliike Tallinna myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/german.juveelisalong.ee/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen muun muassa korukaupan uutuustuotteisiin, alennusmyynteihin, sekä paljon muuta.