Tallinnan Gino Rossi kenkä- ja asustekauppa

Puolalainen kenkä- ja asustemerkki Gino Rossi toimii Tallinnassa yhdellä myymälällä, Ülemiste kauppakeskuksen yhteydessä, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Vuonna 1992 Slupskin kaupungissa Puolassa perustettu Gino Rossi valmistaa tyylikkäitä ja muodikkaita jalkineita sekä asusteita.

Gino Rossi kenkämyymälä Ülemiste Keskus Tallinna.

Gino Rossi, joka on johdettu firman perustajiin kuuluneen italialaisen nimestä, on luonut maineensa erinomaisella muotivirtausten asiantuntemuksellaan, luovalla lähestymistavallaan klassikoihin, sekä italialaista tyylisuuntausta edustavilla designeillaan.

Kukin yhtiön jalkine valmistetaan äärimmäisellä asiantuntemuksella ja tavoitteellisuudella, tuotteiden sisältäessä huolellisesti suunniteltuja koristeellisia elementtejä ja korkealuokkaisia materiaaleja, kuten luonnollista nahkaa.

Gino Rossi luo kullekin kaudelle uusia kenkäkokoelmia naisille ja miehille rikkaissa väriskaaloissa ja innovatiivisissa muodoissa, jotka yhdistävät klassisia traditioita ja moderneja asenteita.

Alkuvuosinaan yhtiö keskittyi laadukkaisiin miesten jalkineisiin, mutta vuosien myötä kokoelmiin tuli mukaan naisten jalkineita sekä huippulaatuisia nahka-asusteita, kuten naisten käsilaukkuja, miesten salkkuja, ja lompakoita, kuin myös käytännöllisiä kenkien hoitotuotteita.

Gino Rossi Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinna
www.gino-rossi.com

Löydät Gino Rossi myymälän Ülemiste kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, Högl ja ZB Shoes kenkäkauppojen välisestä liiketilasta.

Kokonaisuutena Ülemiste ostoskeskus on erinomainen paikka käydä tekemässä jalkineostoksia, sillä kauppakeskus on sisältää koko Viron suurimman kokoelman kenkämyymälöitä saman katon alla.