Tallinnan Glenfield vaateliikkeet (SULJETTU)

Italialainen, neulemuodistaan tunnettu Glenfield vaatekauppaketju on tarjolla Tallinnassa Rocca al Maren kauppakeskuksesta käsin, Paldiski maanteen varrella. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Glenfieldin tuotevalikoimasta löytyy laaja valikoima iloisen värikkäitä vaatteita.

Glenfield TallinnaKetjun kauppaamat kokoelmat on tehty käyttäen luonnonmukaisia tekstiilejä ja kukin vaatekappale tekee vaikutuksen ainutlaatuisuudellaan.

Tuotemerkkinä Glenfield aloitti neulemuodin parissa vuonna 1976, toimien Quinto de Trevisosta, Venetsian lähellä olevalta tuotanto-alueelta, käsin.

Vuosien varrella Glenfield on saanut tunnustusta läpi Euroopan korkealaatuisena “Made in Italy” vaatetuksena.

Tuotemerkin keskeisiä markkina-alueita vuosien varrella ovat olleet etenkin Italia, Englanti, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ruotsi, Suomi, Kroatia, Unkari, Venäjä, Romania, Viro, ja Ukraina.

Glenfield inspiroi asiakkaita sekä isoissa kaupungeissa että pienissä kylissä vaatteidensa ohella myös brändin taustalla olevan elegantin filosofiansa ansiosta.

Tuotemerkin neulevaatteiden vaatekokoelmissa ja mainonnassa näkyy muistoja vanhasta englantilaisesta tyylistä.

Tätä suuntausta kutsutaan yhtiön toimesta uudeksi talonpoikaisuudeksi, jossa neuleiden käytännöllisyys ja käyttömukavuus yhdistyvät eleganssiin, hienoihin muotojen ja värien suunnitteluun.

Kukin Glenfieldin viihtyisistä myymälöistä tarjoaa paikan, jossa on helppo löytää vaatteita yksinkertaiseen mutta eleganttiin italialaiseen neulepukeutumiseen parhaassa laatuluokassa.

Glenfield Rocca al Mare (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.roccaalmare.ee

Glenfield Rocca al Mare TallinnaGlenfieldin vaatekauppa sijaitsee Rocca al Maren kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Tommy Hilfiger ja Ivo Nikkolo putiikkien välisessä liiketilassa.

Rocca al Mare, jonka omistaa suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon Oyj, sisältää yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Keskus, joka on ollut avoinna vuodesta 1998, on tunnettu sadoista paikassa edustettuina olevista maailmanluokan tuotemerkeistä, joista useita ei saa ostettua mistään muualta Viron alueella.

Glenfield yrityksenä

Glenfield aloitti toimintansa vuonna 1976 Quinto de Trevisossa, joka on Italian Venetsian kaupungin teollisen toiminnan yksi keskus.

Tuotemerkki sai nopeasti ystäviä neulepuseroistaan, villapaidoistaan, sekä neuletakeistaan, joiden varaan ketjun laajentuminen tukeutuu pitkälti edelleenkin.

Glenfieldin tuottamat kokoelmat kuuluvat markkinoiden suosituimpiin neulemuodin kokonaisuuksiin sekä talvi-että kesäkausien läpi.

Suosion takaa löytyy muun muassa näiden neuleiden käytännöllisyys ja käyttömukavuus, jotka on yhdistetty elegantteihin viimeistelyihin, hienoihin designeihin, ja trendikkäisiin väreihin.

Kunkin kauden neulemallistoa täydentää aina vaatteiden sarja, joita asiakkaat voivat käyttää yksilöllisen tyylinsä täydentäjiksi.

Ketju on keskittynyt markkinoinnissaan itsenäisiin ja itsevarmoihin miehiin ja naisiin, joilla on moitteeton tyylimaku ja jotka voivat hahmottaa yksinkertaisissa muodoissa voimakkaita sisältöjä.