Tallinnan Gourmet Club delikahvilat

Delikahvila Gourmet Clubilla on Tallinnan kaupungissa kaksi toimipaikkaa, joista toinen on Arsenal kauppakeskuksessa (Erika 14) ja toinen vanhassakaupungissa (Viru 17).

Vuonna 2012 Vertigo Gourmetin perustama Gourmet Club on tasokkaita kahvilaruokia & juomia sekä gourmet-tuotteita myyvä ketju.

Gourmet Club kahvila-myymälä Arsenal Keskus Tallinna.

Illy-kahvien ja muiden kuumien ja kylmien juomien ohella voit hakea Gourmet Clubin toimipaikoista muun muassa erilaisia quiche-piiraita, tuoreita salaatteja, suosittuja torttuja ja kakkuja, kastikkeita, sekä suklaisia jälkiruokia.

Parhain valikoima gourmet-leivonnaisia ja muita tuotteita on tarjolla vanhankaupungin deli & kahvila toimipaikassa, mukaanlukien suositut rusinapähkinäleivät, Gourmet Club Caesar-kastikkeet sekä leipomon kausituotteet.

Vanhankaupungin delikahvilan valikoimissa on lisäksi tuotteita ja viinejä pieniltä italialaisilta tuottajilta, myytynä kohtuuhintoihin.

Yleisvaikutelmaltaan Gourmet Club -kahvilat ovat viihtyisiä kahvilan ja gourmet-myymälän ilmapiirin sisältäviä yhdistelmiä, joissa on mukava viettää aikaa tasokkaiden leivonnaisten ja kakkupalojen sekä kahvikupin ääressä Tallinnan käynnin yhteydessä.

Tallinnan Gourmet Club delikahvilat

Gourmet Club Arsenal Keskus
Erika 14, Arsenal Keskus
10416 Tallinna
www.gourmetclub.ee

Gourmet Club Deli & Cafe
Viru 17
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 10-21, su klo 11-19
www.gourmetclub.ee

Gourmet Clubin virallinen Facebook sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/GourmetClubEstonia.

Ketjun Facebook-sivuja seuraamalla pysyt ajantasalla heidän uusista kahvilamenuistaan ja gourmet-tuotteiden valikoimistaan, tarjouksista, tapahtumista, sekä paljosta muusta.