Grenardi koruliike Tallinna – 2 myymälää & aukioloajat

Grenardi koruliike Tallinna toimii kaupungin alueella kahden myymälän voimin, joista toinen on ydinkeskustan Viru kauppakeskuksessa (Viru väljak 4).

Baltialainen korukaupan ketju on painottanut toiminnassaan parhaiden saatavilla olevien tuotteiden myymiseen. Siten kunkin liikkeen laaja valikoima koruja sisältää huolellisesti valikoituja tuotteita, jotka ovat läpäisseet vaatimukset korkeasta laadusta.

Tuotekategorioina yhtiö kauppaa kultakoruja, hopeakoruja, arvokivikoruja, punaisia granaattikivikoruja, sekä helmikoruja.

Grenardi koruliike Tallinna - Viru Keskus.

Tallinna – Viru Keskus.

Näistä yhtiön erikoisosaaminen ja yksi suosituimmista kategorioista ovat punaiset granaattikivikorut, joita ostetaan tuomaan rakkautta, terveyttä, hyvää onnea, sekä vain pelkästään iloa elämään.

Punaisten granaattikivikorujen valikoima sisältää keltaista kultaa ja ikivanhoja hopeakoruja – sekä klassisissa että tutuissa muodoissa, kuin myös rohkeina, majesteetillisina, ja yksilöllisinä koruina erikoistilanteisiin.

Kustakin kaupasta löytyy koruja yhtiön omien tuotteiden lisäksi brändeiltä kuten esimerkiksi Giorgio Visconti, KIDOU (lasten korut), Pomellato, Mayumi, sekä Facco.

Koruliike Tallinna - Pomellato korut.

Pomellato korut.

Tallinnan Viru kauppakeskuksen myymälän lisäksi ketjulla on toimipaikka kaupungissa lentokenttää lähellä sijaitsevassa Ülemiste ostoskeskuksessa. Muun Baltian puitteissa yhtiö toimii Latvian pääkaupungissa, Riiassa, neljän koruliikkeen verkostolla.

Grenardi koruliike Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Viru Keskus
Viru väljak 4, 1. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
grenardi.ee

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Grenardi koruliike Tallinna toimipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/grenardiestonia/.

Grenardi Group – taustat ja historia

Korukauppoja operoiva Grenardi Group sai alkunsa majesteetillisten Böömin granaattikivien ja tyylikkäiden italilaisten kultakorujen inspiroimana.

Inspiraatiota antoivat lisäksi klassiset timantit, moniväriset ametistit, topaasit, sitriinit, innovatiiviset kultadesignit, sekä muut jalokivityöt.

Konserni on sijoittanut ilonsa, rakkautensa, ja työpanoksensa yhtiöön, josta on aikojen kuluessa tullut itsessään laadun, erinomaisen palvelun, ja yhden markkinoiden parhaan koruvalikoiman symboli.

Yhtiöllä on kaikkiaan kuusi myymälää alueilla Viro ja Latvia, joista kustakin löytyy koruja ja palveluja kaikkiin makuihin, tyyleihin, sekä budjetteihin.

Yksi ketjun toiminnan kulmakiviä on kanta-asiakkaiden palkitseminen ja tälle asiakaskunnalle etujen tuottaminen.

Latvialaisille asiakkaille on tarjolla myös ‘Gold Expert‘ palvelu, jonka puitteissa asiakkaat voivat vaihtaa, korjauttaa, sekä huollattaa kulta-esineitään.