Tallinnan Grossberg vaatekaupat

Vaatekauppa Grossberg operoi Tallinnan puitteissa neljää myymälää, mukana toimipaikka Ülemiste kauppakeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4).

Vuonna 2004 ensimmäisen myymälän avannut Grossberg tarjoaa erinomaisen laatuisia miesten ja naisten vaatteita, asusteita, sekä jalkineita.

Grossberg vaatekauppa Lasnamäe Centrum Tallinna.

Löydät myymälästä kattavan valikoiman tuotteita usean eri ikäluokan muotimakuihin soveltuvissa tyyleissä, niin arkivaatetukseksi kuin erikoistapahtumiinkin.

Hinnoiltaan Grossberg edustaa markkinoiden keskitasoa, mutta myymälöissä on säännöllisesti erilaisia alennusmyyntejä ja erikoistarjouksia, joiden avulla tiukalla budjetillakin liikkeellä olevat asiakkaat löytävät tuotteita vaatekomeroonsa.

Grossberg uudistaa valikoimaansa useaan otteeseen vuoden mittaan, joten sen myymälöissä olevat tuotteet ovat aina trendikkäitä ja kauden ajankohtaisen muodin mukaisia.

Grossberg vaatekaupat Tallinnassa

Grossberg Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinna

Grossberg Lasnamäe Centrum
Mustakivi tee 13, Lasnamäe Centrum
13619 Tallinna

Grossberg Sikupilli
Tartu mnt 87, Sikupilli Kaubanduskeskus
10112 Tallinna

Grossberg Outlet Ümera Keskus
Ümera 3, Ümera Keskus
13816 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19

Grossbergin Ülemiste kauppakeskuksen liike oli ketjun ensimmäinen toimipaikka avautuessaan vuonna 2004.

Ülemiste ostoskeskus on yleisellä tasolla erinomainen paikka käydä vaateostoksilla, sillä se sisältää koko Viron laajimman valikoiman muotiliikkeitä yhden kauppakeskuksen puitteissa.