H&A Accessories myymälä Viro – Rakvere

Asusteisiin ja koruihin erikoistunut H&A Accessories myymälä sijaitsee Rakveren kaupungissa Viroa, osoitteessa Lõõtspilli 2.

Myymälän tuotevalikoimat kattavat laajasti erilaiset trendikkäät ja mielenkiintoiset asusteet, korut, sekä somisteet.

Voit ostaa muun muassa käsilaukkuja, kukkaroita, korvakoruja, rannerenkaita, hiusasusteita, aurinkolaseja, huiveja, kelloja, rintakoruja, vöitä, ja muita asusteita.

Korujen suhteen myynnissä on muodikkaita koruja – sekä ajankohtaisten trendien mukaisia malleja että klassisia, ajattoman tyylikkäitä koruja.

H&A Accessories myymälä Viro - Rakvere.

Kokonaisuutena valikoimat on tarkoituksella tehty erittäin laajoiksi ja kattaviksi, jotta jokainen asiakas löytäisi mahdollisimman paljon omaa, henkilökohtaista makuaan vastaavia tuotteita.

Tämä monipuolisuus antaa lisäksi mahdollisuuden yhdistellä tuotteita ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi niin värien kuin designienkin puolesta, heijastaen yksilöllistä tyyliäsi.

Asiakaskuntana myymälällä ovat kaikenikäiset ihmiset, niin nuoret kuin vanhemmatkin, joita yhdistää kiinnostus edullisiin, mielenkiintoisiin asusteisiin.

Yhtiöllä oli aiemmin kaksi myymälää myös Tallinnassa, mutta nykyisin liike löytyy vain Rakverestä, noin 100 km päässä Viron pääkaupungista.

H&A Accessories myymälä Viro Rakvere – Vaala Keskus
Lõõtspilli 2
44313 Rakvere
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-18, sunnuntai 10-16
ha-accessories.com

Hyvä tapa pitää silmällä H&A Accessories myymälä Viro Rakvere kampanjoita ja alennusmyyntejä on seurata yhtiön virallista Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/HA.Accessories/.

Facebook-sivulle tulee myös esittelyjä muun muassa uutuustuotteista, tietoja aukioloaikojen muutoksista, ja paljon muuta.