Tallinnan Hää Eesti Asi design- ja matkamuistomyymälä

Design- ja matkamuistomyymälä Hää Eesti Asi toimii Tallinnan kansainvälisen lentokentän terminaalista käsin.

Konseptimyymälä on erikoistunut virolaisiin käsityönä tehtyisiin tavaroihin sekä virolaisiin ruokatuotteisiin.

Hää Eesti Asi matkamuistomyymälä Tallinnan lentokenttäPaikallista tyyliä edustavien tuotteiden suhteen edustettuina ovat etenkin käsityökorut ja matkamuistoesineet.

Suosittuja ovat myös kansallisiin kuvioihin & muotoihin tehdyt tekstiilit ja vaatteet, asusteet, tuoksukynttilät, sekä puutyöt.

Ruokatavaroiden puolesta voit ostaa kaupasta virolaisia paikallisruokia ja makeisia.

Kauppa, jolla on myyntipiste sekä Schengenin että ei-Schengenin liikenteen alueiden halleissa, on avoinna Lennart Meri kv. lentokentän lähtevien lentojen aikataulujen mukaisesti.

Samasta terminaalista löytyy virolaisia tuotteita & matkamuistoja myyvistä kaupoista myös mm. Little Estonia, lentokentän R-Kioskin kanssa samoista tiloista.

Hää Eesti Asi
Tartu mnt 101 (Tallinnan lentokenttä)
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-su lentoaikataulujen mukaan, avautuen 40 min ennen ensimmäistä lähtevää lentoa, sulkeutuen viimeisen lähtevän lennon jälkeen

Hää Eesti Asi myyymälällä on olemassa ylläpidetty Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/pages/Hää-Eesti-Asi-at-Tallinn-Airport/248579648564330.

Facebook-sivuille tulee tietoa muun muassa uusista myyntiin tulevista tuotteista ja lentokentän toiminnasta yleisemminkin.