Hansas Plaadimaailm – laattakauppa Tallinna

Hansas Plaadimaailm laattakauppa Tallinna sijaitsee Lasnamäen kaupunginosassa Viron pääkaupunkia, osoitteessa Peterburi tee 81.

Myymälässä on kaupan kattava valikoima keraamisia laattoja, kaakeleita, ja tiiliä – parhaiten edustettuina ovat seinälaatat, lattialaatat, sekä mosaiikkilaatat.

Lisäksi tarjolla ovat laattojen asentamiseen tarvittavat laatoituslaastit ja saumamassat sekä työkalut.

Hansas Plaadimaailm laattakauppa Tallinna.

Keraamisten laattojen valikoima on erittäin suuri, ja tuotteista suurin osa on välittömästi tarjolla mukaanvietäväksi.

Seinälaattojen suhteen tuotekategorioihin kuuluvat kuva-ja koristelaatat, pienet seinälaatat, sekä suuret seinälaatat.

Lattialaattojen puolesta valikoimiin lukeutuvat isot lattialaatat, keraamiset laatat, lasitetut isot lattialaatat, kiiltävät isot lattialaatat, ja rappulaatat.

Laattakauppa Viro - laattakauppa Tallinna.

Mosaiikkilaatoista voit ostaa keraamisia mosaiikkilaattoja, lasimosaiikkilaattoja, luonnonkivisiä mosaiikkilaattoja, sekä lasi-ja luonnokivimosaiikkeja.

Sisustuslaattojen puolesta valintamahdollisuuksiin kuuluvat keraamiset ja luonnonkiviset laatat.

Kaupassa myytäviin sekoituksiin sisältyvät saumamassat, laattalaastit, silikonit, kuin myös puhdistus- ja hoitotuotteet.

Laattakauppa Tallinna - Hansas Plaadimaailm.

Lisätarvikkeista Hansas Plaadimaailm laattakauppa Tallinna myymälästä löytyvät muun muassa luistamattomat teipit & Antislip System -tuotteet sekä laattaleikkurit.

Hansas Plaadimaailm OÜ, joka toimii sekä laattojen jälleenmyynnin että tukkukaupan alueella, on ollut toiminnassa vuodesta 1999 saakka, alunperin nimellä Hansas Plaaditurg AS.

Firman asiakaskuntaan kuuluvat niin yksityishenkilöt, rakentajat & rakennusfirmat kuin myös sisustussuunnittelijat ja arkkitehditkin.

Hansas Plaadimaailm - laattakauppa Tallinna.

Yksi yhtiön suosion taustalla oleva tekijä on myymälän ylläpitämä kattava perusvalikoima tuotteita, jonka ansiosta toimitusajat ovat tyypillisesti erittäin nopeita.

Lisäksi tallinnalaisella liikkeellä tarjolla on noin kerran kuussa erilaisia alennusmyyntikampanjoita, ja kanta-asiakaskortin haltijoilla on aina mahdollisuus löytää lisä-alennuksia sekä erikoistarjouksia.

Hansas Plaadimaailm laattakauppa Tallinna
Peterburi tee 81
13816 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai 10-17
plaadimaailm.ee

Voit saada lisätietoja Hansas Plaadimaailm laattakauppa Tallinna myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/HansasPlaadimaailm/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen myymälän uutuustuotteisiin, ajankohtaisiin tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.