Harley-Davidson Tallinna moottoripyöräliike

Harley-Davidson Tallinna moottoripyöräliike löytyy Viron pääkaupungista osana Lasnamäen kaupunginosan palveluita, osoitteessa Punane 74a.

Merkin uusien ja käytettyjen moottoripyörien myynnin ohella liikkeessä on tarjolla laaja valikoima muitakin Harley-Davidson tuotteita ja palveluita.

Voit ostaa muun muassa moottoripyöräilyyn sopivia Harley-Davidson Motorclothes vaatteita, mukaanlukien Performance Riding -farkkuja, matkamuistoja, sekä erilaisia ajotarvikkeita.

Harley-Davidson Tallinna moottoripyöräliike.

Lisäksi liikkeessä on mahdollista huollattaa merkin moottoripyöriä, hankkia alkuperäisiä varaosia, tilata puhdistuksia, kuin myös vuokrata Harley-Davidson moottoripyörä vaikkapa Viron lomamatkan ajaksi.

Lyhyin mahdollinen vuokrausaika on 1 vrk, mutta voit vuokrata menopelin myös vaikkapa viikoksi, jolloin päiväkohtainen hinta on edullisempi.

Harley-Davidson Tallinna.

Tallinnan toimipaikan kautta on mahdollista varata erilaisia yhtiön tarjoamia matkapalveluja yli 300 eri kohteeseen maailmanlaajuisesti, paikkoihin, jotka sisältävät kaikkein jännittävimpiä ajoreittejä moottoripyöräilyyn.

Jos olet ostamassa moottoripyörää, voit tilata ajan koeajoa silmälläpitäen Tallinnan liikkeen virallisten verkkosivujen kautta. Samoilla sivuilla kerrotaan myös merkkiin liittyvistä moottoripyöräilytapahtumista Viron alueella.

Harley-Davidson Tallinna moottoripyöräliike
Punane 74a
13619 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-16
harley-davidson.ee

Voit saada lisätietoja Harley-Davidson Tallinna moottoripyöräliike toiminnasta ja palveluista myymälän virallisen Facebook-sivun kautta, osoitteessa facebook.com/harleydavidsonestonia/.

Seuraamalla Facebook-sivua pysyt ajantasalla uusista liikkeisiin tulevista tuotteista, ajankohtaisista kampanjoista, Harley-Davidson tapahtumista Virossa, ja paljon muuta.