Tallinnan Home Spirit myymälä (SULJETTU)

Kodin tarvikkeita ja lahjatavaroita myyvä Home Spirit toimii Tallinnan kaupungissa Järve ostoskeskuksen tiloissa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myynnissä olevaan valikoimaan kuuluvat etenkin kodintarvikkeet, keittiötavarat, kuin myös erilaiset tuotteet ja koristeet seinille & lattioille.

Home Spirit kodintarvikkeet Järve Keskus TallinnaVoit ostaa lisäksi valaisimia, tekstiilejä, ja kodin tarvikkeita joulun viettoon.

Myymälän tavoitteena on tarjota asiakaskunnalleen laadukkaita sekä designiltaan ainutlaatuisia tuotteita kotiin.

Tämä tavoite näkyy muun muassa siinä, että merkittävä osa tuotteista on käsityönä valmistettuja, ja lisäksi useat tuotteet on tehty luonnonmukaisista materiaaleista.

Home Spirit edustaa Virossa englantilaista tuotemerkki Parlanea, jolla on yli 40 vuoden historia alalla, ollen nykyisin yksi johtavista kansainvälisistä kodin tarvikkeiden brändeistä.

Voit ostaa kodintarvikkeet kategorian suhteen muun muassa varastointiastioita, tekokukkia, kynttilöitä, kynttilänjalkoja, kukkavaaseja ja -ruukkuja, kuvakehyksiä, sekä suitsukkeita.

Keittiöön myymälästä löytyy liuskekivisiä alustoja, keittiötavaroita, ruokailuvälineitä, säilytysastioita, ja tekstiilejä.

Seiniä varten voit ostaa koristeita, hyllyjä, peilejä, etikettejä, sekä seinäkelloja, sekä lattioille ovimattoja.

Valaisimien puolesta myynnissä on seinävalaisimia, pöytälamppuja, kuin myös lattialamppuja.

Tekstiilien kategoriassa Home Spirit myy läppärilaukkuja, koristetekstiilejä, kosmetiikkalaukkuja, ja käsilaukkuja.

Joulukoristeiden osalta tuotevalikoimiin kuuluvat joulupuun koristeet, joulukukat, sekä joulukynttilät.

Voit tutustua tuotevalikoimaan kokonaisuudessaan ja tuotteiden hintoihin myymälän verkkokaupan kautta, osoitteessa www.HomeSpirit.ee.

Home Spirit Järve Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.homespirit.ee

Järve kauppakeskuksen tiloissa operoiva Home Spirit myyntipiste on sijoitettu rakennuksen 0. kerrokseen.

Kerroksen puitteissa kauppapaikka löytyy tarkalleen ottaen Vannituba.ee kylpyhuonemyymälän sekä Moonavoor Seinakattestuudio tapettikaupan välisestä liiketilasta.

Lokakuusta 2002 toiminnassa ollut Järve ostoskeskus tunnetaan parhaiten sen sisältämästä Viron suurimmasta keskittymästä sisustus-ja huonekaluliikkeitä.