Tallinnan Home&Storage huonekaluliike

Komeroihin ja varastotilaratkaisuihin erikoistunut Home&Storage huonekaluliike on tarjolla Lasnamäen kaupunginosan puitteissa Tallinnaa (Tähesaju tee 31).

Liikkeessä on kaupan liukuovia, komerokoreja, vaatekaappi- ja hyllyjärjestelmiä, kuin myös keittiön ja kylpyhuoneen huonekaluja.

Home & Storage huonekaluliike TallinnaMyymälästä löytyviin tuotemerkkeihin kuuluvat EFEXON NAUTIKA kylpyhuoneet, NORSCAN vaatekaappijärjestelmät, NECOS vaatekaappijärjestelmät, RIPO keittiöt…

…EFEXON hyllyjärjestelmät ja liukuovet, ELFA varastotilajärjestelmät, KIS hyllyjärjestelmät ja muoviset varastokorit, sekä KIDEA lastenhuoneen huonekalut.

Kauppapaikan toiminnan filosofiana on tarjota kaikkea tavaroiden säilyttämiseen ja varastointiin tarvittavaa, joten voit ostaa myös mm. muovilaatikoita, laatikoita, henkareita, kannellisia vaatekoreja, tyhjiö säilytyslaukkuja, sekä monenlaisia roskakoreja.

Home & Storage huonekaluliike TallinnaLiikkeen toiminnan takaa löytyvä, vuonna 1994 perustettu EFEXON Group konserni on nykyään yksi Baltian maiden johtavia varastointiratkaisujen ja hyllyjärjestelmien kauppaajia.

Menestystä on edesauttanut mm. se, että yhtiö oli vuodesta 2009 saakka huippusuosittujen ruotsalaisten elfa-varastointituotteiden Viron edustaja (vuoteen 2012 saakka).

Voit tutustua myymälästä löytyviin tuotteisiin sekä paikan verkkosivuston (www.homestorage.ee) että verkkokaupan (www.efwebshop.com) avulla.

Home&Storage Tähesaju
Tähesaju tee 31
13917 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.homestorage.ee

Täsetaju teen varrella Lasnamäen kaupunginosaa sijaitseva Home&Storage myymälä sijaitsee lähellä useita muitakin sisustajien ja rakentajien suosimia Tallinnan kohteita.

Lyhyen kävelymatkan päässä on esimerkiksi suurikokoinen Tallinnan Bauhaus rautakauppa sekä Lasnamäe Centrum kauppakeskus liikkeineen.