Tallinnan Hotell Ülemiste hotelli

Neljän tähden tasoinen majoituspaikka Hotell Ülemiste sijaitsee aivan Tallinnan lentokentän vieressä, osoitteessa Lennujaama tee 2.

Hotell Ülemistestä löytyy 128 tasokasta hotellihuonetta, kokouskeskus, Ravintola Fuente, sekä Yöbaari Renata.

Hotell Ülemiste hotelli Tallinna

Hotellihuoneet ovat sisustettuja miellyttäviin, lämpimiin sävyihin, ja jaettuja viiteen eri majoituskategoriaan.

Huonevalikoimaan kuuluu Standard-huoneita (70 kpl), Business Class -huoneita (49 kpl), Double de luxe -huoneita (6 kpl), yksi Junior-sviitti, sekä kaksi sviittiä.

Hotell Ülemiste huone Tallinna

Kussakin huoneessa on perusvarustuksena suihku / kylpyamme, ilmastointi, hiustenkuivain, televisio, internet.

Erikoishuoneista tilattavissa on huoneita tupakoitsijoille, allergikoille (4 kpl), sekä liikuntarajoitteisille (2 kpl).

Hotellin kokouskeskus koostuu kahdesta neuvotteluhuoneesta, joista löytyy kaikki tarvittavat tekniset varusteet ja tilaa (kummastakin) enintään 40 henkilön kokoisille seurueille.

Perusvarusteina neuvotteluhuoneissa ovat video- ja dataheitin, piirtoheitin, fläppitaulut, muistilehtiöitä, kyniä, sekä internet-yhteydet.

Mikäli kyseessä on pienempi (max 8 henkilöä) kokous, sen voi pitää myös Ülemiste hotellin liikekeskuksen pyöreän pöydän ääressä, josta löytyy lisäksi tietokone ja tulostin.

Hotelliravintola, Ravintola Fuente, sijaitsee Ülemiste hotellin alakerrassa.

Fuenten tarjoilu alkaa aamuisin buffet-tyylisen noutopöytä-aamiaisen merkeissä.

Keskipäivästä tarjolla on puolestaan välimerellisen tyylisiä à la carte ruoka-annoksia & liikelounaita.

Ravintolan nimi, “Fuente”, tarkoittaa espanjaksi suihkulähdettä, ja on viite ikkunoista (kevät-kesäkautena) avautuvaan näkymään hotellin edustan (Tallinnan suurimmalle) suihkulähteelle.

Kesäkauden läpi ravintola operoi myös ulkoterassia.

Hotellin kohokohtiin kuuluu mukaan tyylikäs Yöbaari Renata, jossa on mahdollista järjestää max. 100 hengen kokoisia yksityistilaisuuksia ruoalla ja show-numeroilla.

Yöbaarissa sijaitsee toisen kerroksen ulkoterassi, josta on upeat näköalat Tallinnan lentokentälle, kaupunkiin, ja Ülemisten järvelle.

Hotell Ülemiste
Lennujaama tee 2
11101 Tallinna
www.ylemistehotel.ee

Hotell Ülemiste löytyy Tallinna-Tartto-maantien vierestä, Lennart Meri kv. lentokentän läheisyydestä, ja vain 7 minuutin ajomatkan päästä vanhakaupungista.

Pääset hotellille keskustasta muun muassa kaupungin sisäisellä bussilinjalla nro. 2, joka kulkee reittiä Lentoasema-hotelli (pysäkki “Lindakivi”)-bussiasema-keskusta-matkustajasatama.

Vain minuuttien kävelymatkan päässä hotellilta löytyy Tallinnan suurin kauppakeskus, Ülemiste Keskus.