Ilusalong Lõvilakk – parturi-kampaamo & kauneushoitola Tallinna

Ilusalong Lõvilakk parturi-kampaamo & kauneushoitola Tallinna palvelee asiakkaitaan Magistral kauppakeskuksen toisesta kerroksesta käsin, osoitteessa Sõpruse pst 201/203.

Lõvilakkin palveluvalikoima kattaa monipuolisesti erilaisia kauneushoitoja ja kampaamopalveluja.

Hoitoihin salonki käyttää vain korkealaatuisia kampaamo-alan ja kauneudenhoidon tuotteita, ja salongin stylistit & kosmetologit läpikäyvät jatkuvasti lisäkoulutusta alalleen.

Lähestymällä kutakin asiakasta yksilöllisesti ja tarjoten heille parhaita markkinoilla olevia ratkaisuja, Lõvilakk pyrkii tarjoamaan ammattimaista sekä miellyttävää palvelua.

Ilusalong Lõvilakk parturi-kampaamo & kauneushoitola Tallinna.

Tuotemerkkejä, joita kauneushoitola käyttää hoidoissaan ja joita voi myös ostaa mukaan Suomen puolelle ovat Cutrin, OLAPLEX, Vision, Coldwell, Tigi, Cutrin, Tahe, Macadamia Natural Oil, Gatineau, Anesi, Dr Irina Eris, OPI, Essie, Angel Nails, Depile, Lash Food, ja Lashes.

Ilusalong Lõvilakk kampaamo & kauneushoitola Tallinna on ollut toiminnassa vuodesta 2001, tosin vasta vuodesta 2012 alkaen Magistralin ostoskeskuksesta käsin.

Tarjolla oleviin hoitovalikoimiin kuuluvat muun muassa miesten, naisten, ja lasten parturi-kampaaja, hiustenpidennykset, kosmetologi, karvanpoisto, hieronta, make-up palvelut, manikyyrit, pedikyyrit, tekokynnet, ja ripsien pidennykset.

Parturi-kampaamo & kauneushoitola Tallinna - Ilusalong Lõvilakk.

Tallinnan kaupungin puitteissa Magistral Keskus sijaitsee Mustamäen kaupunginosassa, noin 7,3 km päässä esimerkiksi matkustajasatamasta.

Ilusalong Lõvilakk parturi-kampaamo & kauneushoitola Tallinna – Magistral Keskus
Sõpruse pst 201/203, 2. kerros, Magistral Keskus
13411 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 10-17
lovilakk.ee

Voit saada lisätietoja parturi-kampaamo & kauneushoitolasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/ilusalonglovilakk/.

Kauppakeskus Magistralin Ilusalong Lõvilakk sijaitsee keskuksen toisessa kerroksessa. Kauneushoitolalla on toisen kerroksen puitteissa oma, erillinen sisäänkäyntinsä katon parkkipaikalta.

Asiakkaana olet oikeutettu 2-tunnin ilmaiseen pysäköintiin, jonka saat kysymällä hoitolassa käyntisi yhteydessä.

Magistral, joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 2000, sisältää yhteensä 65 myymälää ja palvelua.

Ostoskeskus on ollut vuodesta 2007 suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö Cityconin omistuksessa. Citycon pyörittää Tallinnan puitteissa myös kauppakeskuksia Rocca al Mare ja Kristiine Keskus.