Tallinnan A-Ilustuudio kauneushoitola (SULJETTU)

Kauneushoitola A-Ilustuudio palvelee Ülemiste kauppakeskuksesta käsin, lähellä Tallinnan lentokenttää (Suur-Sõjamäe 4). (PÄIVITYS 2023: KAUNEUSHOITOLA ON SULJETTU)

A-Ilustuudion palveluvalikoimaan sisältyvät kampaamopalvelut naisille ja miehille, kosmetologipalvelut, kynsihoidot, sekä meikkaukset ja hierontapalvelut.

A-Ilustuudio kauneushoitola Ülemiste Keskus TallinnaKampaamopalveluihin lukeutuvat leikkaukset ja kampaukset, värikäsittelyt, kiharakäsittelyt ja suoristukset, sekä hiustenhoidon erikoiskäsittelyt.

Kauneushoitolan kosmetologin käsittelyssä voit ottaa kasvohoitoja, hierontoja, karvojenpoistokäsittelyjä, korvien lävistyksiä, sekä silmäripsi-ja kulmakarvakäsittelyjä.

Kynsihoitojen osalta palveluihin kuuluvat geelikynnet sekä (klassiset, ranskalaiset, miesten, ja spa) manikyyrit ja pedikyyrit.

Voit lisäksi hankkia kauneussalongista ammattimaisesti toteutetun päivä-tai iltameikkauksen.

Kaikkien A-Iluustudion palveluiden hinnat löytyvät salongin verkkosivuilta, osoitteessa www.ailustuudio.ee (“Teenused” linkin takaa).

Nettisivujen kautta voi myös tilata aikoja hoitoihin.

Palveluiden ohella salongista voi ostaa kauneudenhoidon tuotteita kotiinviemiseksi, tuotemerkeiltä Alessandro, American Crew, Goldwell, Bernard Cassiere Paris, Germaine de Gapiccini, GloMinerals, KMS California ja Paul Mitchell.

A-Ilustuudio Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: KAUNEUSHOITOLA ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.ailustuudio.ee

A-Ilustudion salonki on sijoitettu Ülemiste kauppakeskuksen puitteissa 1. kerroksen tiloihin.

Tarkalleen löydät paikan kerroksesta Grenardi korukaupan viereisestä liiketilasta.

Ülemiste Keskus on yksi Viron ja Baltian suurimmista kauppakeskuksista, jonka puitteista löytyy muun muassa maan merkittävin keskittymä urheilu-ja kenkäkauppoja.