Tallinnan Iryna Giblett kynsisalonki (SULJETTU)

Kynsisalonki Iryna Giblett löytyy Tallinnan Mustikas kauppakeskuksesta, sen II-kerroksen tiloista. (PÄIVITYS 2023: SALONKI ON SULJETTU)

Salonkia operoiva ruotsalainen Iryna Giblett Sweden on yksi markkinoiden uusimmista ja nopeimmin kasvavista alan salonkiketjuista sekä kynsituotteiden valmistajista.

Iryna Giblett kynsisalonki TallinnaTuotemerkin takaa löytyy kynsitaiteilija & alan kansainvälinen tuomari Iryna Giblett, ja joukko kynsialan ammattilaisia.

Kaikki tuotemerkin kynsituotteet kehitetään Irynan toimesta Ruotsissa, ja niitä myydään mm. Virossa, Moldovassa, Venäjällä, Ruotsissa, ja Ukrainassa.

Iryna Giblett brändit ovat Kudos, Imaginailtion, Inspiration, sekä Gellini.

Kategorioina näiden tuotemerkkien puitteissa ovat muun muassa akryylikynsijärjestelmät, geelikynsijärjestelmät, värigeelit, kynsiharjat, kynsinauhaöljyt, kynsilakat, UV lamput, sähköiset kynsiviilat, jne.

Kynsisalonki myy kynsien hoidon tuotteitaan sekä tarjoaa monipuolisesti erilaisia kynsien hoitoja, kuten kynsien maalaukset, geeli- / akryylikynsien toteutuksen, sekä manikyyrit & pedikyyrit.

Oleellinen osa yhtiön toimintaa Tallinnassa ovat myös kynsialan koulutukset ja kurssit, joita on tarjolla eri taitotasoissa aina alkajista ammattilaisiin saakka.

Voit tutustua Iryna Giblett Swedenin palveluihin ja palveluiden hintoihin, tuotteisiin & tuotteiden hintoihin, kuin myös koulutusohjelmaan yhtiön virallisten verkkosivujen kautta, osoitteessa www.IrynaGiblett.ee.

Iryna Giblett Mustika Keskus (PÄIVITYS 2023: SALONKI ON SULJETTU)
A.H. Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
www.irynagiblett.ee

Iryna Giblett kynsisalonki on sijoitettu Mustikas kauppakeskuksen rakennuksessa sen II-kerrokseen.

Tarkalleen ottaen löydät toimipaikan Trendy Bags laukkukaupan ja Pro Kosmeetika kosmetiikkamyymälän välisestä liiketilasta.

Kaikkiaan Mustika Keskus sisältää noin 60 myymälää ja palvelua, yli 27 000 m2:n kokoisella pinta-alalla.