Tallinnan Jacadi lastenvaatekauppa (SULJETTU)

Ranskalainen Jacadi lastenvaatekauppaketju toimii Tallinnassa vanhankaupungin myymälällä, osoitteessa Väike-Karja 12. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Jacadi on nykyaikainen ja elegantti ranskalainen tuotemerkki 0-12-vuotiaille lapsille tarkoitettuihin tuotteisiin.

Jacadi lastenvaatekauppa Väike-Karja TallinnaLöydät myymälästä etenkin korkealaatuisia vaatteita ja jalkineita, mutta myös leluja sekä tuotteita lastenhuoneeseen.

Kyseessä on kalliimman hintatason korkealuokkainen tavaramerkki, jonka toimintaa ohjaavat voimakkaat arvot, mukaanlukien ranskalaisen kulttuurin perinteiden säilyttäminen ja edistäminen.

Jacadi, joka perustettiin Pariisin esikaupungissa vuonna 1978, toimii filosofialla, jonka mukaan lasten hyvän maun kehittäminen muodin kautta antaa heille sitä tietoa ja itsevarmuutta, jota tarvitaan menestystä edistävään pukeutumiseen myös myöhemmin elämän aikana.

Kaikki vaatekappaleet Jacadin kokoelmissa suunnitellaan Pariisissa ja toteutetaan korkeimman laatuisista kankaista.

Yhtiö uudelleentulkitsee viimeisimpiä ranskalaisia trendejä, tehden ihania asuja muotitietoisille 0-12 vuotiaille lapsille, tytöille ja pojille.

Mukana on myös klassisia designeja, jotka mahdollistavat erilaisten lastenvaatteiden tyylien ja värien keskenään yhdistelyn.

Jacadi vaatteet TallinnaKokoelmiin kuuluu kaikkea tarpeellista, aina alusvaatteista sukkiin ja kenkiin, kuin myös koulupukeutumisen kokonaisuuksia ja kauniita käsinrypytettejä mekkoja.

Luksusmaisiin yhdisteltäviin tuotteisiin kuuluu lisäksi päällysvaatteita, neuleita, housuja, ja yhdistelmäasuja talvikuukausia varten, kuin myös super-söpöjä uimapukuja kesäksi.

Suosittuja tuotteita tyttöjen mallistossa talvisiin ja tuulisiin kausiin ovat esimerkiksi villalammastakit, hupulliset flanellitakit tilavilla etutaskuilla, monogrammiset samettibleiserit, sekä mohairvillaiset neuletakit.

Poikien kokoelmasta ostetuimpiin lukeutuvat laivaston inspiroimat kansitakit, microfleece-vuoriset anorakit, villahatut ja asusteet, sekä neutraalisävyiset vakosametti- ja tvillihousut.

Viimeistelevää kosketusta varten löytyy mm. Jacadin mallisto kenkiä ja saappaita, mukaanlukien vastasyntyneiden saapikkaat, tyylikkäät mokkanahkaiset ratsastussaappaat esiteini-ikäisille, ja monia muita tyylejä.

Jacadin kokoelma lastenhuoneeseen tarjoaa kattavasti erilaisia tuotteita, joilla voit tehdä huoneesta räätälöidyn ihmemaan.

Tuotteet on valmistettu kahdeksaan erilaiseen lumoavaan teemaan erilaisissa väreissä, sopien makuusi ja elämäntyyliisi, ympäröiden lapsen lämpimyydellä ja hassuttelulla.

Lastenhuoneen kokoelmaan kuuluu: huonekaluja ja oheistuotteita, seimen ja lastensängyn liinavaatteita, lastenrattaita ja syöttötuoleja, hoitolaukkuja ja matkatarvikkeita, kylvetys-ja ruokailutarvikkeita, koordinoituja pehmoleluja ja koristeita, sekä paljon muuta.

Jacadilla on nykyään yli 270:n myymälän ja kolmen (erikielisen) nettikaupan verkosto, toiminnan kattaessa 35 maan alueen.

Ketju on osa IDGroup nimistä konsernia, joka omistaa myös brändit Okaïdi, Obaïbi, Véronique Delachaux, Oxybul Eveil et Jeux, ja Idkids.

Paras tapa pitää silmällä Jacadin Tallinnan myymälän alennusmyyntejä ja muita kampanjoita on paikan virallinen Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/Jacadi.Estonia.

Jacadi Väike-Karja (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Väike-Karja 12
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 11-17, su klo 11-16
www.jacadi.ee, www.jacadi.com

Vanhankaupungin Jacadi kauppapaikka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Pärnu maantee kadulta kohti vanhankaupungin keskustaa pitkin Väike-Karja katua.

Myymälän vierestä löytyy italialaisen Emporio Armanin vaatekauppa.