K.U.L.D. kello- ja korukauppa Tallinna – Rocca al Mare

K.U.L.D. kello- ja korukauppa Tallinna toimii Rocca al Maren kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Paldiski maantee 102.

Myymälä tarjoaa sekä klassisia että nykyaikaisia koruja ja kelloja, joissa kussakin yhdistyy cocktail-intohimoa sekä hienostunutta eleganssia.

Korukauppa Tallinna - Rocca al Mare.

Liikkeen kokoelmat on valittu antamaan vaativille asiakkaille laajan valikoiman kulta-ja hopeakoruja, koruja jalokivillä, kihla-ja hääsormuksia, sekä muodikkaita & tyylikkäitä kelloja juhla-, bisnes-, ja arkipukeutumiseen.

K.U.L.D. kello- ja korukauppa Tallinna - Rocca al Mare.

Tallinnan myymälän asiakkaat voivat ostaa liikkeestä muun muassa trendikkäitä Thomas Sabon muotikoruja, Misaki koruvalmistajan viimeisimmän kokoelman tuotteita, ja kelloja brändeiltä kuten Breitling, Tag Heuer, Raymond Weil, Frederique Constant, Tissot, Balmain, Zeppelin, Certina, sekä Emporio Armani.

K.U.L.D. Rocca al Mare – kello- ja korukauppa Tallinna
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
facebook.com/JuveeliariKULD/

K.U.L.D. kello- ja korukauppa Tallinna löytyy Rocca al Mare kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, Pandora koruliikettä vastapäätä.

Myymälä on kunnianosoitus elegantille, arvostetulle, ja aina mystiselle korujen ja laatukellojen maailmalle, siten, että kokoelmat on valittu kunkin esineen tarjoaman ainutlaatuisen tarinan vuoksi, joka tekee korusta tai kellosta yksilöllisen.

Kauppa tarjoaa kaikkein vaativimmillekin aisteille nautittavan kokemuksen.

Tuotevalikoimaa ovat inspiroineet kirkkaat, klassiset linjat, mukana innovatiivisia, tuoreita tyylejä ja uskaltavia, trendikkäitä koruja ja kelloja.

Liike tunnetaankin valikoimistaan klassisen ja modernin maailman korujen yhdistelmiä, joissa intohimo ja pidättyvyys kohtaavat.

Voit käyttää liikkeessä hyväksesi myös kultasepän palveluja, korujen korjaamiseen ja muihin kultasepän töihin.

Rocca al Mare kauppakeskus avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1998, jolloin se oli lajissaan ensimmäinen ja myös pitkään suurin ostoskeskus.

Keskuksen hankki omistukseensa vuonna 2005 suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö Citycon Oyj, joka on erikoistunut kauppakeskusten kehittämiseen ja hallinnointiin.

Cityconin alullepanemat uudistukset tulivat julkisuuteen 1. lokakuuta 2008, jolloin avattiin ensimmäinen uudistettu osio Rocca al Maren ostoskeskusta.

Toukokuussa 2009 avattiin puolestaan uusi muotisektio kauppakeskusta, keskuksen vasemmanpuoleisessa siivessä, josta löytyy edustettuina laaja valikoima kansainvälisiä sekä virolaisia brändejä.

Kokonaan uudistettu Rocca al Mare kauppakeskus toivotti ensimmäiset asiakkaat tiloihinsa alkaen syksystä 2009.

Nykyään tiloista löytyy K.U.L.D. putiikin ohella yli 170 myymälän valikoima, yli 57 000 m2:n liiketilan alueella.

Kaikkein viimeisimmin avattu sektio keskusta sisältää useita brändiliikkeitä, mukaanlukien putiikin korkealuokkaiselle I.L.U tuotemerkille sekä Rocca al Mare kauneushoitolan.

Keskuksen viehättävyyttä lisäävät laaja ja monipuolinen valikoima ravintoloita, edustaen erilaisia keittiökulttuureja.

Yhteensä Rocca al Mare keskuksesta löytyy edustettuina useita satoja tuotemerkkejä, joista monet toimivat Virossa vain tämän ostoskeskuksen tiloissa.

Rocca al Maren myymälät on koordinoitu värein ja teemoin, ainutlaatuisesti Viron puitteissa, joka tekee asiakkaille helpoksi löytää tuotteita ja palveluita.

Kaikki keskuksen asiakkaat voivat hyödyntää ilmaista vaatesäilytys palvelua, kuin myös yli 1300:lle autolle varattuja parkkitiloja.