Tallinnan Kaisumaa pehmolelukauppa (SULJETTU)

Yksilöllisiin, myymälässä viimeisteltyihin pehmoleluihin erikoistunut Kaisumaa lelukauppa operoi Ülemiste ostoskeskuksen tiloissa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälän tavoitteena on “herättää pehmolelut henkiin”, tuotteilla, jotka edustavat lapsuutta – uskollisuutta ja luottamusta, ystävyyttä ja rakkautta.

Tuotteet antavat mahdollisuuden lapsille, niin pienille kuin suurillekin, luoda ainutlaatuisen, persoonallisen pehmolelun.

Kaisumaa pehmolelukauppa Ülemiste Keskus TallinnaKaisumaan valikoima tuotteita sisältää täyttämättömiä pehmoleluja, esittäen esimerkiksi karhuja, jäniksiä, kissoja, elefantteja, tiikereitä, jne.

Näistä täyttämättömistä pehmoleluista voit viimeistellä kaupan tiloissa juuri haluamasilaisen, täytetyn, ääninapilla varustetun ja leluvaatteilla puetun pehmolelun.

Myymälästä löytyy pehmolelujen täyttämistä varten oleva erikoiskone, henkilökunnan käyttäessä sitä valitsemaasi pehmolelunahkaan, haluamallasi määrällä täytettä ja haluamallasi leluääni-napilla.

Täytön jälkeen voit viimeistellä tuotteen myymälästä löytyvästä suuresta valikoimasta pehmoleluvaatteita.

Viimeistelyyn voi valita mukaan vaatteiden ohella lisäksi erilaisia leluasusteita ja oheistuotteita. Myymälässä on tämän uuden ystävän kotiinkuljetusta varten olevia erikoislaatikoita.

Kaisumaa on tehnyt prosessia selvittävän videon, joka käy läpi kunkin pehmolelun viimeistelyvaiheen (syntymätodistusta myöten):

Voit seurata myymälän kampanjoita ja ajankohtaisia alennusmyyntejä firman virallisilta Facebook-sivuilta, osoitteessa www.facebook.com/Kaisumaa.

Kaisumaa Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.kaisumaa.eu

Kaisumaa pehmolelukauppa sijaitsee Ülemiste ostoskeskuksen rakennuksen 1. kerroksen puitteissa.

Tarkemmin määriteltynä löydät paikan Käsitöömaailm käsityöliikkeen ja Taibula lelukaupan välisestä liiketilasta.

Ülemiste Keskus on yksi Viron merkittävimpiä kauppakeskuksia yli 210:n myymälän sekä palvelun valikoimallaan ja noin 60 000 m2:n pinta-alallaan.