Kalev suklaakauppa Tallinna, Tartto, Pärnu, Narva

Voit valita 9 Kalev suklaakauppa vaihtoehdosta Viron alueella (Tallinna, Tartto, Pärnu, Narva, Kuressaare), mukaanlukien kolme myymälää Tallinnan puitteissa, yksi Rotermannin kauppakorttelissa lähellä satamaa (Roseni 7).

Kalev on makeisalan yhtiönä Viron vanhin, perustettu vuonna 1806, sekä myös maan suurin alallaan. Firma on ollut vuodesta 2010 norjalaisen Orkla-konsernin omistama.

Yhtiön operoimista suklaapuodeista löytyy laaja valikoima perinteisiä makeisia ja muun muassa eksklusiivisia, käsintehtyjä suklaakarkkeja sekä upeita marsipaanifiguureja.

Kalev karkkikauppa Tallinna - Kalev suklaakauppa Tallinna.

Kalevin 215. juhlavuoden (2021) erikoiskarkkeja.

Voit ostaa lisäksi kauniita, eri kokoluokissa ja muodoissa löytyviä suklaakonvehteja erilaisiin juhliin (vaikkapa joulu, uusivuosi, ystävänpäivä, syntymäpäivä) & lahjalaatikoita, täynnä valitsemiasi makeisia.

Kalev suklaa Viro - Kalev & Linda.

Kalev (tummasuklaa hasselpähkinöillä) & Linda (maitosuklaa hasselpähkinöillä).

Yksi hyvistä syistä käydä yhtiön tyylikkäissä suklaakaupoissa on se, että tuotemerkin himoitut erikoisvalmisteet ja uudet tuotteet tulevat ensimmäisenä myyntiin juuri näissä toimipaikoissa ennen laajempaa levitystä.

Kalev suklaakauppa Tallinna - Rotermannin kauppakortteli.

Rotermannin kauppakortteli (Tallinna).

Tallinnan myymälöistä erikoinen on Rotermannin kauppakorttelin sijainti, sillä sen yhteydessä (toisessa kerroksessa) toimii Makeismestarin kamari, kutsuen luokseen etenkin kaikkia, jotka haluavat oppia valmistamaan makeisia itsenäisesti.

Tarjolla oleviin työpajoihin ovat kuuluneet esimerkiksi marsipaanimaalaus (2h) sekä suklaakarkkien ja makeisten tekeminen (2h). Tiloissa on lisäksi mahdollista järjestää lasten syntymäpäiväjuhlat.

Kalev suklaakauppa Tallinna, Pärnu, Tartto, Narva, Kuressaare

Jüri
Põrguvälja tee 6, Lehmja, Rae vald (13 km Tallinnan keskustasta)
75306 Harju maakond
Aukioloajat: maanantai-perjantai 12-18
kalev.eu

Kuressaare
Lossi 1, Kuressaare
93815 Saare maakond
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai-sunnuntai 10-18

Narva – Kalev suklaakauppa
Tallinna mnt 41, Astri keskus
20605 Narva
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Pärnu
Lai 11, Port Artur 2
80010 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Balti Jaam Turg
Kopli 1, Balti Jaama turg
10149 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-19, sunnuntai 9-17

Tallinna – Nõmme Turg
Turu 8 / Piiri 6, Nõmme turg
11614 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-18, sunnuntai 9-17

Tallinna – Rotermanni
Roseni 7, Rotermanni kvartal
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-19, sunnuntai 11-18

Tartto
Küüni 4
51004 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-19, lauantai 10-18, sunnuntai 10-16

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, Tartu Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Kalev AS

Vuonna 1806 perustettu Kalev AS on ollut vuosia Viron tunnetuin ja arvostetuin tuotemerkki. Yhtiön päätoimintaan kuuluvat nykyisin suklaiden, makeisten, ja sokerituotteiden valmistaminen sekä myynti.

Tavanomaisten lajitelmien ohella yhtiö valmistaa tuotteita myös erikoistilausten perusteella, kehittäen tuotteita yhteistyössä asiakkaidensa kanssa.

Anneke suklaakonvehti - Kalev suklaakauppa Tallinna.

Kalev on valmistanut makeisiaan vuodesta 2003 Põrguväljasta löytyvillä tuotantolaitoksillaan, jotka sijaitsevat hieman Tallinnan rajojen ulkopuolella. 26 500 m2 kokoisen tehtaan tuotannon maksimikapasiteetti on noin 15 000 tonnia per vuosi.

Suurin osa AS Kalevin tuotteista myydään Viron sisämarkkinoilla, jossa firmalla on yhdeksän suklaakaupan vähittäismyyntiverkosto. Tuotteita viedään ulkomaista muun muassa muihin Baltian maihin, Skandinavian maihin, ja Venäjälle.

Osa yhtiön toimintaa on lisäksi Maiasmokk (kohvikmaiasmokk.ee), Tallinnan vanhastakaupungista löytyvä, Viron vanhin yhtäjaksoisesti toiminnassa ollut kahvila. Maiasmokk kahvilassa on tarjolla laaja valikoima makeistuotteita ja käsintehtyjä, paikanpäällä valmistettuja karkkeja.

AS Kalev on kuulunut vuodesta 2010 norjalaiseen Orkla-konserniin, jonka omistuksiin kuuluvat myös suomalaiset Chips Group (Taffel perunalastut) ja Panda makeisyhtiö.