Tallinnan Kanela koru-ja asustekaupat

Koru-ja asustekauppa Kanela toimii Tallinnassa kahdella toimipaikalla, sekä osana Arsenal kauppakeskuksen palveluita (Erika 14) että Kristiine ostoskeskuksessa (Endla 45).

Kanela on virolainen design-korujen ja asusteiden valmistaja, joka myös maahantuo ja jälleenmyy muiden valmistajien tuotteita myymälöissään.

Kanela koru-ja asustekauppa Arsenal Keskus Tallinna.

Yhtiön valikoimissa olevat korut ja asusteet elävät jatkuvasti trendien mukana, heijastaen asiakkaiden toiveita sekä alan muuttuvia trendejä.

Kanelan luonnon inspiroimat korut tuotetaan yhteistyössä paikallisten taiteilijoiden kanssa, kausiluontoisesti, siten, että esimerkiksi kevät-kesämallisto on luonteeltaan ilmavampi ja leikkisämpi.

Kausikokoelmien ohessa valikoimissa on kauniita, klassisia, ja ajattomia sarjoja koruja.

Kanelan myymälässä asioidessasi voit ostaa muun muassa korvakoruja, kaulakoruja, rintaneuloja, rannekoruja, sormuksia, hiusasusteita, hopeakoruja (korvakorut, sormukset, rintaneulat, rannekorut)…

…silkkihuiveja, puuvillahuiveja, villahuiveja, viskoosihuiveja, silkkihartiahuiveja, hansikkaita, päähineitä, pieniä ja suuria sateenvarjoja, aurinkolaseja, sekä avaimenperiä.

Kanela koru-ja asustekaupat Tallinnassa

Kanela Arsenal Keskus
Erika 14
10416 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.kanela.ee

Kanela Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.kanela.ee

Virallinen Kanelan Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/kanelaehted.

Sivuja seuraamalla pysyt ajantasalla Kanelan uusimmista koruvalikoimista, alennusmyynneistä ja promootioista, ja paljosta muusta.