Tallinnan Kangas & Nööp kangas-ja lankakaupat

Kangas- ja lankakauppaketju Kangas & Nööp omistaa Tallinnassa kaksi myymälää, joista toinen on aivan ydinkeskustassa, Foorum kauppakeskuksen tiloissa.

Kangas & Nööp kaupat sisältävät laajan valikoiman etenkin sisustus- ja vaatekankaita, kuin myös ompelu- ja käsityötarvikkeita.

Kangas & Nööp kangas- ja lankakauppa Foorum TallinnaMyymälöistä löytyy paljon vaihtoehtoja kaikille, jotka suunnittelevat kotinsa tai liiketilojensa sisustamista, tai jotka haluavat pukeutua trendikkäästi ja persoonallisesti.

Löydät kattavasta valikoimasta soveltuvimmat materiaalit / tarvikkeet nopeiten konsultoimalla paikalta löytyviä, ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita.

Päätuotekategorioina Kangas & Nööp kaupoissa ovat verho- ja sisustuskankaat, vaatekankaat, ompelutarvikkeet, kodintekstiilituotteet, tekniset verhot, verhopalkit, sekä verhotarvikkeet.

Verho- ja sisustuskankaiden suhteen myymälöistä löytyvät verhokankaat, verhoilukankaat, pitsiverhot sekä kankaat pöytäliinojen, vuodevaatteiden, sängynpeittojen, ja tyynyjen ompelemiseksi.

Monipuolisesta lajitelmasta vaatekankaita löytyvät kankaat muun muassa mekkoihin, puseroihin, pukuihin, ja takkeihin.

Kangas & Nööp kangas- ja lankakauppa Kadaka TallinnaOmpelutarvikkeiden puolesta voit ostaa Kangad & Nööp liikkeistä esimerkiksi neulat, langat, vetoketjut, napit, kierteet, sekä neulepuikot, ja paljon muuta.

Kodintekstiilituotteista myynnissä ovat eri malleja ja kokoja edustavat päiväpeitteet, koristetyynyt, vuodevaatesetit, sekä matot.

Kangad & Nööp tuotevalikoima teknisten verhoratkaisujen suhteen sisältävät mm. kaihtimet, rullaverhot, lamelliverhot, ja taittoverhot.

Lisäksi teknisiin verhoihin ja verhokankaisiin on myynnissä laaja valikoima
verhotankoja ja verhojen oheistarvikkeita: kuten verhopunoksia, vetonauhoja, koristenauhoja, sekä koristetupsuja.

Kangad & Nööp tarjoaa lisäksi verhojen suunnittelu-, ompelu- ja asennuspalvelut, sekä vaatteiden ompelut & korjaukset.

Kaikista kauppapaikoista löytyy verhospesialisteja, jotka voidaan tilata kotikäynnille (Viron puitteissa, sopimuksen mukaiseen hintaan) mittaamaan ja suunnittelemaan tiloihin sopivat verhot.

Tallinnan Kangas & Nööp myymälät

Kangas & Nööp Foorum
Narva mnt. 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: E-L 10-20, P 10-19
www.unistustekardinad.ee

Kangas & Nööp Kadaka
Kadaka tee 56C
12915 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 11-16
www.unistustekardinad.ee

Kangas & Nööp myymälät muualla Virossa

Kangas & Nööp Tartu Zeppelin Kaubanduskeskus
Turu 14
51013 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.unistustekardinad.ee

Kangas & Nööp Pärnu Port Artur 2
Lai 11, 2. kerros
80011 Pärnu
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.unistustekardinad.ee

Kangas & Nööp Viljandi
Lossi 33
71004 Viljandi
Aukioloajat: ma klo 10-16, ti-pe klo 10-18, la klo 9-15
www.unistustekardinad.ee

Kangas & Nööp Jõhvi Kaubakeskus
Keskväljak 6
41536 Jõhvi
Aukioloajat: ma-pe klo 9-18, la klo 9-16, su klo 10-15
www.unistustekardinad.ee

Verho-ja sisustuskankaat

Kangas & Nööp kaupoissa on paikan päällä sekä tilauksen kautta saatavilla tuhansittain erilaisia verhokankaita ja sisustuskankaita.

Suurin osa kankaista tulee myymälöihin valmistajilta ja toimittajilta Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta, sekä Hollannista.

Edustettuihin tuotemerkkeihin lukeutuvat esimerkiksi Luisa Sempere, Viuda de Rafael Gandia, Boleaert&Moens, Rioma, Yebane, Manuel Revert, Equipo drt, Casalegno Tendaggi, jne.

Valikoimissa on:

 • verhokankaat – kuviolliset ja yksiväriset, paksummat ja ohummat, luonnonmukaiset puuvillat ja pellat; kiiltävä silkki, tafti, organza jne;
 • verhoilukankaat – sohville, nojatuoleille yms. kaikkein sopivimpia erikoisia verhoilukankaita, jotka ovat vahvoja ja kestäviä (Martindale kulutuskestävyys testi > 20000) sekä erikoiskäsiteltyjä (teflon-viimeistellyt verhoilukankaat ovat tahraantumattomia ja helposti puhdistettavia);
 • pitsiverhot;
 • kankaat pöytäliinoihin, vuodevaatteisiin, sängynpeitoiksi, sekä tyynyihin.

Vaatteiden kankaat

Kangas & Nööp kauppojen vaatekankaat edustavat korkeaa laatua ja hyvää hinta-laatusuhdetta, joista löytyy merkittävä määrä luonnonmukaisia materiaaleja.

Kankaita ja oheistuotteita on tarjolla laajassa hintaskaalassa ja kangastyypeissä, mukaanlukien:

 • Mekkokankaat, paitakankaat, pukukankaat, ja takkikankaat
 • Juhlakankaat (pitsi, tylli, satiini, silkki jne.)
 • Keinonahka, tekoturkis
 • Neulekankaat (lycra, puuvilla, viskoosi, villa, fleece jne.)
 • Kodinkankaat (liinakangas, puoliliinakangas, 100% villakangas jne.)
 • Oheismateriaalit (vuoret, vanu, tarravaatteet jne.).
 • Käsitellyt materiaalit (vedenpitävät, laukkukankaat jne.)
 • Ompelutarvikkeet ja käsityötarvikkeet

Myynnissä olevat kankaat tulevat kauppoihin tunnetuilta eurooppalaisilta valmistajilta Saksasta, Italiasta, Espanjasta, kuin myös korkealaatuisten ja edullisten liinakankaiden suhteen Valko-Venäjältä, silkkien suhteen Intiasta, jne.

Päällystakkikankaat

Kangad & Nööp tarjoaa erilaisia paksuudeltaan ja tekstuuriltaan (sileä, tuftatut, silmukkalanka) olevia päällystakkikankaita, joita löytyy tavallisesta lampaanvillasta, mutta myös arvokkaammista kuiduista (angora, alpaca, mohair).

Vuori

Myymälöiden valikoimissa on 100% viskoosivuoria, 100% polyesterivuoria, ja erilaisia sekamateriaalivuoria, venytysvuoria, ja neulevuoria.

Tekokarva

Eri värisiä ja pituisia karvoja, niin neule- kuin kankaanpohjalle, monipuolisissa painoissa sekä mitoissa.

Neuleet

Suurin osa myynnissä olevista neulekankaista on kotioloissa ommeltavia (overlock tai sik-sak ommel), mutta tarjolla on lisäksi ohutta viskoosi- ja puuvillaneulekangasta sekä paksumpaa villasekoitusneulekangasta, kuviollisina & yksivärisinä versioina.

Juhlakankaat

Juhlallisten kankaiden valikoima on monipuolinen ja jatkuvasti uudistuva, sisältäen perusmateriaaleja: pitsi, silkki, satiini, sametti, kirjonta, helmet, sekä morsiamenpukujen kankaat.

Ompelutuotteet

Ompelutarvikkeet

Kangad & Nööp kaupoista löytyy kaikkea mitä tarvitset ompelutöiden ja käsitöiden valmistamiseen ja viimeistelyyn.

Valikoima kattaa esimerkiksi ompelukoneiden ja käsinompelun neulat, koristenauhat, pitsinauhat, nauhat, nastat, silmukat, koukut, soljet, olkapäätoppaukset, brodeeratut applikaatiot, helmet, paljetit, korutarvikkeet, käsilaukkutarvikkeet, ompelukonetarvikkeet, ompelusakset, tekstiililiimat yms., lisäksi tekstiilivärit pesukoneessa ja käsin värjäämiseen.

Vaatteiden koristelua varten kaupoissa on korkealaatuisia Swarovski kristalleja, jotka ovat helppoja asentaa silittämällä ja jotka ovat kestäviä käytössä.

Samoin valikoimista löytyvät Swarovskin päälleommeltavat kristallit ja kristalliriipukset.

Ompelulangat

Kangad & Nööp edustaa täyttä valikoimaa Coats laatulankoja.

Coats, maailman suurin ompelulankojen valmistaja, on pysynyt alan kärjessä jo yli 250 vuoden ajan.

Coatsin lankoja käytetään nykyisin kaikenlaisissa tuotteissa, aina urheilujalkineista ja teepusseista autojen ilmatyynyihin ja luodinkestäviin liiveihin saakka.

Valikoima lankoja on vaikuttava – 400 erilaista värisävyä polyesterlankoja, sekä erikoislangat denimvaatteille, nahalle, kenkien-hansikkaiden ompelemiseen, napinreikien tekemiseen, sukkien korjaamiseen, jne.

Saatavilla on erilaisia tyyppejä metallilankoja koristeellisten ompeluiden tekemiseen, kuin myös silkki- ja liinakuitulankoja.

Vetoketjut

Kangas & Nööp kauppojen vetoketjujen valikoima on suurimmilta osiltaa valmistettu Pohjoismaiden suurimman vetoketjujen tuottaja COATS OPTI:n tehtaissa – vetoketjuja on suuressa väriskaalassa, erittäin hyvällä laadulla, ja pitkäikäisinä kestävyydeltään.

Napit

Suurin osa kaupoissa myynnissä olevista napeista on peräisin Saksasta, DILL-nimiseltä tuottajayritykseltä.

Pyrkimyksenä Kangad & Nööp myymälöissä on tarjota nappeja kaikkiin makuihin ja tarpeisiin:

 • klassiset ja nykytrendejä seuraavat napit;
 • napit pukuihin, morsianmekkoihin, juhlavaatteisiin;
 • hauskat lastennapit.

Nappien valmistamisen käytetään monipuolisesti erilaisia materiaaleja, kuten metallia, nahkaa, helmiä, puuta, polyamidia, jms.

Esimerkiksi kultakiiltonapit ovat päällystettyjä ohuella kerroksella aitoa kultaa, joka antaa tuotteelle hyvä ulkonäön ja pitkäaikaisen käyttöiän.

Käyttämällä DILL-yhtiön valmistamia nappeja:

 • voit silittää tuotteita keskilämpöisellä silitysraudalla;
 • useimmat napit kestävät kemiallista puhdistusta;
 • voit pestä tuotteita 60 asteisessa kuumassa vedessä, ilman huolta siitä, että napit sulaisivat, antaisivat väriä, tms.

Myynnissä on nappeja myös muilta eurooppalaisilta valmistajilta Italiasta, Tanskasta, sekä Itävallasta.

Näyttävät itävaltalaiset Swarovski kristallinapit antavat jokaiselle vaatteelle juhlallisen ja hienostuneen tunteen.

Kristallinappeja on saatavana erilaisissa kokoluokissa ja värisävyissä.

Käsityötarvikkeet

Kangas ja Nööp myymälöissä on aina saatavissa valikoima lankoja neulontaan ja käsitöihin moderneissa ja muodikkaissa väreissä tunnetuilta lankojenvalmistajilta, kuten Schachenmayr, Gedifra, Red Heart, Emmebi, G-B Wolle, Steinbach Wolle, Katia, Bergere, Novita, Anchor, Puppets jne…

Lankojen valikoima ja värivalikoima uudistetaan joka kevät- ja syksykauden aikana.

Lankojen ohella löydät kaupoista sopivat puikot, sukkapuikot, virkkausneulat, ja muuta käsitöihin vaadittavaa.

Tarjolla on tuotteita niin nykytrendejä kuin klassisia tyylejäkin ihaileville käsitöiden tekijöille.

Kodintekstiilit

Koristetyynyt

Myymälöissä on kaupan tyynyjen ja sisustustyynyjen valmistamiseen tarvittavia tarvikkeita: vetoketjuja ja kiinnikkeitä, tyynykankaita (eri kokoluokissa), ja tyynyjen täyteaineita.

Pyynnöstä kaupoissa on mahdollista valmistuttaa tyynyt mittatilaustöinä haluamaasi tyyliin ja kokoon.

Matot

Kadaka tee 56C Kangas & Nööp kaupassa on myynnissä villaisia ja synteettisiä mattoja, neulemattoja, lampaanvillaisia mattoja, eteisen mattoja, kylpyhuoneen mattoja, ja räsymattoja.

Tekniset verhot

Kangas ja Nööp myymälöissä on tarjolla erilaisia teknisiä verhoratkaisuja:

 • puiset kaihtimet, rullaverhot, sälekaihtimet, ja taittoverhot;
 • bambuverhot;
 • alumiiniset kaihtimet;
 • erikoiset muoviset rullaverhot ja kaihtimet;
 • kestolamelliverhot.

Verhotangot

Kangas ja Nööp kaupoissa on myynnissä seuraavanlaisia verhopuita ja verhotankoja:

 • puiset putkitangot, värit: luonnollinen puu, saksanpähkinä, valkoinen, musta, messinki, vaalea tammipuu, tumma tammipuu, mahonki, kirsikkapuu. Hinnat riippuvat väristä, halkaisijasta, ja pituudesta;
 • taotut putkitangot;
 • muoviset – käytännölliset ja edulliset verhotangot, jotka mahdollistavat ikkunaverhojen käytön useissa kerroksissa (esimerkiksi vain tylliverhot; tylliverhot ja puoliverhot, puoliverhot ja kapat jne.).

Lisäksi on mahdollista tilata eksklusiivisia verhotankojärjestelmiä:

 • puusta (myös antiikkiviimeistelyllä);
 • metallista;
 • takoraudasta;
 • muovista;
 • köysijärjestelmät;
 • setit: säädettävät verhotangot + päädyt, sulkimet, renkaat.

Voit ostaa lisäksi mm. verhoihin sopivia verhotangon päätykappaleita, renkaita, klippejä, verhonyörejä, verhonpitimiä, ja seinäpidikkeitä.

Verhojen lisätuotteet

Verhonauhat

Verhonauhat ommellaan verhojen yläosaan kankaan röyheltämiseksi ja kiinnittämiseksi verhotankoon tai muuhun verhokiskoon.

Kangas ja Nööp myymälöissä on kattava valikoima eripituisia ja erimateriaalisia verhonauhoja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin verhokankaisiin (paksuihin ja raskaisiin kankaisiin, läpinäkyviin kankaisiin, kevyisiin kankaisiin) taittamiseksi.

Kulmanauhat

Kulmanauhojen käyttäminen tekee verhon mielenkiintoisemmaksi ja auttaa suoristamaan kankaan reunoja:

satiinikulmanauha, valmisleveys 20 mm, valikoimissa on yli 40 erilaista värisävyä värvitooni,
puuvillainen kulmanauha, valmisleveys 20 mm ja 30 mm, saatavana 60:ssä eri värisävyssä.

Koristenauhat, koristetupsut

 • verhotupsut
 • koristeelliset verhonpitimet, riipukset, soljet, ja klipit
 • magneettiset verhonpitimet
 • sekalaiset huonekalunauhat
 • koristeelliset nauhat huonekaluille ja tyynyille
 • koristenauhat hapsuilla, tupsuilla, ja helmiriipuksilla

Kangas & Nööp on myynyt tuotteitaan myös tukkumyyntinä vuodesta 1991 saakka.

Yhtiö edustaa Virossa tukkumyynnin suhteen esimerkiksi tuotemerkkejä Luisa Sempere, Viuda de Rafael Gandia, Boleaert&Moens, Rioma, Yebane, Manuel Revert, Equipo drt, Casalegno Tendaggi, Voigtmann & Kruschwitz, ja B&C Fabrics.