Tallinnan Karen Millen vaatekaupat (SULJETTU)

Karen Millen on kansainvälinen muotimerkki, jolla on myymälöitä yli 50:ssä maassa ja muodin pääkaupungeissa, mukaanlukien Tallinnan putiikki Rocca al Maren kauppakeskuksen yhteydessä. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Brändinä Karen Millen on brittiläinen naisten vaatetuksen jälleenmyyjä, erikoistuen yksilöllisiin vaatteisiin, takkeihin, ja iltapukuihin.

Karen Millen TallinnaVuonna 1981 perustetulla yhtiöllä on tätä nykyä myymälöitä Viron ohella muun muassa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Itävallassa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä, Irlannissa, ja monissa muissa eurooppalaisissa maissa.

Tuotemerkin koko kokoelma on valmistettu luovan johtaja Gemma Metheringhamin ohjauksessa, lopputuloksena ollessa luksusmainen valikoima nykymuodin trendejä ja aidosti ajattomia tuotteita.

Kukin kokoelman esine on suunniteltu, leikattu, ja viimeistelty design studioilla Lontoossa, varmistaen tinkimättömän laadun, hienon käsityöläistaidon, sekä edukseen erottuvan designin.

Karen Millen tunnetaan parhaiten sen luomista nykyaikaisesta muodista moderneille, älykkäille suurkaupunkilais-naisille.

Karen Millen Rocca al Mare (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.karenmillen.com

Karen Millen myymälä löytyy Rocca al Mare kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta.

Karen Millen Rocca al Mare TallinnaTuotemerkki on Rocca al Maren ohella myynnissä yli 350:ssä myymälässä ja kauppapaikassa 45:ssä maassa maailmanlaajuisesti, mukaanlukien noin sadan myymälän valikoima Isossa-Britanniassa.

Voit shoppailla brändin myymälöissä kaikissa arvostetuimmista muotimaailman kaupungeista, kuten Lontoo, Pariisi, Madrid, New York, Los Angeles, ja Hong Kong.

Yksi avaintekijä Karen Millenin tuotemerkin kasvussa ja menestyksessä on ollut sen kilpailijoistaan erottuva tyyli, joka on pysynyt samana vaikka yhtiö onkin laajentunut nopeasti.

Tarjoamalla yhdenmukaisen shoppailukokemuksen ja tuotemerkin oman tyylin kaikissa myymälöissään maailmanlaajuisesti, Karen Millen on säilyttänyt maineensa yhtenä tunnetuimmista globaalin muodin merkeistä, kansainvälisten naisten haluessa olla osana tätä kokemusta.

Toinen kansainvälisen menestyksen takana olevista tekijöistä on ollut myös franchise toiminta, jolla yhtiö on toiminut yhteistyössä paikallisten, alueen tuntevien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Karen Millen käy kauppaa 84:stä itsenäisestä myymälästä ja 46 kauppapaikasta Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Kansainvälisesti, tuotemerkillä on sekä itse omistamiaan myymälöitä että franchise-pohjaisia putiikkeja.

Yhdysvalloissa, muodin tärkeimmällä markkina-alueella, Karen Millenillä on putiikit kaupungeissa Atlanta, Boston, Bellevue, Washington, Dallas, Los Angeles, New York City, San Francisco, Short Hills, Tysons Corner, Natick, San Diego ja Washington, D.C.

Myymälöihin tulevat tuotteet luodaan luovan johtaja Gemma Metheringham valvonnassa, hänen ohjatessaan kaikkiaan 12:sta designerin toimintaa, tuottaen kaksi pääkokoelmaa ja kaksi siirtymäkokoelmaa per kausi.

Karen Millen brändin historia

Karen Millen opiskeli muotia Medway College of Design yliopistossa, joka toimii nykyisin nimellä University for the Creative Arts.

Yhtiö perustettiin vuonna 1981, kun Karen Millen laittoi voimansa yhteen Kevin Stanfordin kanssa.

Vain £100 lainan avulla kaksikko osti tuhannen metrin verran valkoista puuvillakangasta, alkaen valmistamaan ja myymään valkoisia paitoja ystävilleen.

Vuonna 1983 he avasivat ensimmäisen myymälänsä Maidstoneen, Kentiin, jota seurasivat muutaman vuoden sisällä putiikit kohteissa Tunbridge Wells, Brighton, Guildford, ja Lontoo.

Tuotemerkki jatkoi voimakasta laajentumistaan läpi 1990-luvun, ja sen osti lopulta kesäkuussa 2004 islantilainen Mosaic Fashions.

Kun Mosaic Fashions lopetti toimintansa vuonna 2009, tuotemerkin omistus siirtyi Aurora Fashions nimiselle yhtiölle.

Karen Millen erotettiin omaksi, itsenäiseksi yhtiökseen Aurora Fashionsista marraskuussa 2011.